Wessel Kersting Wessel Kersting
25/11/2023 10:11 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 25/11/2023 14:41

Ripple’s XRP bij cruciaal steunpunt: verwachting van hogere toppen

XRP-XRP
Analyses
Ripple's XRPL ziet aantal XRP transacties meer dan verdubbelen in 2024

Foto: Alexandru Nika/Shutterstock

Dit artikel biedt een analyse uit onze Premium omgeving van ripple (XRP), een betalingsprotocol dat de efficiëntie van internationale transacties beoogt te verbeteren. We bekijken de recente koersbewegingen van XRP en de potentiële koersbewegingen op de korte tot lange termijn.

Deze informatie is essentieel voor iedereen die geïnteresseerd is in XRP, of een kans in de markt zoekt. Voor slechts €1 kun je deelnemen aan onze Premium omgeving en krijg je 30 dagen lang toegang tot exclusieve content, discussies en netwerkmogelijkheden met deskundige analisten en crypto-enthousiastelingen.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in juli gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse ripple (XRP) koers

De XRP koers heeft enkele interessante koersbewegingen laten zien. Na grondig onderzoek hebben onze analisten onlangs de onderstaande bevindingen gedeeld in Premium omgeving:

“Op de grafiek van XRP zien we een klassiek 12345 Elliott Wave patroon. Recent heeft de vierde wave ondersteuning gevonden bij de 50% en 61,8% Fibonacci-niveaus, wat wijst op een potentieel keerpunt.

 

Na deze ondersteuning verwachten we dat XRP een opwaartse beweging zal maken richting hogere Fibonacci niveaus, specifiek de 127,2% en 161,8%. Dit zou de prijs naar verwachte weerstandsniveaus kunnen brengen rond de $0,80 en $0,865.

 

Voor het behoud van een opwaartse trend is het cruciaal dat XRP boven de $0,4695 blijft. Zolang we boven deze prijs blijven, blijft het perspectief bullish en is de kans groter dat de verwachte stijging zich zal voortzetten naar onze targets.”

Datum analyse: 23 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/KfhEixbc/

Gratis XRP of crypto naar keuze

Bitvavo, een van Europa’s meest gebruiksvriendelijke crypto-handelsplatformen, biedt lezers van Crypto Insiders een exclusieve deal. Door je aan te melden via deze link, ontvang je een welkomstbonus en betaal je geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Bitcoin en aandelen onderuit, ondanks positief inflatierapport
Waarom komende donderdag alles kan bepalen voor Bitcoin in 2024
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Lerares ruilt krijtje voor crypto, gewaagde zet zorgde voor miljoenen
Lerares ruilt krijtje voor crypto, gewaagde zet zorgde voor miljoenen
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Bitcoin-concurrent Kaspa kan flink stijgen dankzij mining-gigant
Fetch.ai (FET) lijkt klaar voor sterke stijging na AI-tokenfusie
Ripple (XRP) koers vindt bodem terwijl einde rechtszaak snel nadert
Ripple (XRP) koers vindt bodem terwijl einde rechtszaak snel nadert
Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
Advertentie