Wessel Kersting Wessel Kersting
25/11/2023 10:11 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 25/11/2023 14:41

Ripple’s XRP bij cruciaal steunpunt: verwachting van hogere toppen

XRP-XRP
Analyses
Ripple (XRP) koers moet deze niveaus doorbreken voor nieuwe pieken

Foto: Alexandru Nika/Shutterstock

Dit artikel biedt een analyse uit onze Premium omgeving van ripple (XRP), een betalingsprotocol dat de efficiëntie van internationale transacties beoogt te verbeteren. We bekijken de recente koersbewegingen van XRP en de potentiële koersbewegingen op de korte tot lange termijn.

Deze informatie is essentieel voor iedereen die geïnteresseerd is in XRP, of een kans in de markt zoekt. Voor slechts €1 kun je deelnemen aan onze Premium omgeving en krijg je 30 dagen lang toegang tot exclusieve content, discussies en netwerkmogelijkheden met deskundige analisten en crypto-enthousiastelingen.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse ripple (XRP) koers

De XRP koers heeft enkele interessante koersbewegingen laten zien. Na grondig onderzoek hebben onze analisten onlangs de onderstaande bevindingen gedeeld in Premium omgeving:

“Op de grafiek van XRP zien we een klassiek 12345 Elliott Wave patroon. Recent heeft de vierde wave ondersteuning gevonden bij de 50% en 61,8% Fibonacci-niveaus, wat wijst op een potentieel keerpunt.

 

Na deze ondersteuning verwachten we dat XRP een opwaartse beweging zal maken richting hogere Fibonacci niveaus, specifiek de 127,2% en 161,8%. Dit zou de prijs naar verwachte weerstandsniveaus kunnen brengen rond de $0,80 en $0,865.

 

Voor het behoud van een opwaartse trend is het cruciaal dat XRP boven de $0,4695 blijft. Zolang we boven deze prijs blijven, blijft het perspectief bullish en is de kans groter dat de verwachte stijging zich zal voortzetten naar onze targets.”

Datum analyse: 23 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/KfhEixbc/

Gratis XRP of crypto naar keuze

Bitvavo, een van Europa’s meest gebruiksvriendelijke crypto-handelsplatformen, biedt lezers van Crypto Insiders een exclusieve deal. Door je aan te melden via deze link, ontvang je een welkomstbonus en betaal je geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
Bitcoin stijgt hard voorbij $72.000, markt reageert explosief
Nieuwe cryptomunt ontploft en klimt met 231% op eerste handelsdag
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Bitcoin Cash (BCH) vindt belangrijk steunniveau en nadert omslagpunt
Bitcoin bullmarkt voorbij? Voorspeller van 2018 crash waarschuwt voor top
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Achter bitcoins daling: economische tegenslagen en kansen op herstel
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
Waarom het aankomende vrijdag spannend kan worden voor Bitcoin
Waarom het aankomende vrijdag spannend kan worden voor Bitcoin
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Advertentie