Wessel Kersting Wessel Kersting
25/11/2023 10:11 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 25/11/2023 14:41

Ripple’s XRP bij cruciaal steunpunt: verwachting van hogere toppen

XRP-XRP
Analyses
Ripple’s XRP bij cruciaal steunpunt: verwachting van hogere toppen

Foto: Alexandru Nika/Shutterstock

Dit artikel biedt een analyse uit onze Premium omgeving van ripple (XRP), een betalingsprotocol dat de efficiëntie van internationale transacties beoogt te verbeteren. We bekijken de recente koersbewegingen van XRP en de potentiële koersbewegingen op de korte tot lange termijn.

Deze informatie is essentieel voor iedereen die geïnteresseerd is in XRP, of een kans in de markt zoekt. Voor slechts €1 kun je deelnemen aan onze Premium omgeving en krijg je 30 dagen lang toegang tot exclusieve content, discussies en netwerkmogelijkheden met deskundige analisten en crypto-enthousiastelingen.

Twee veelbelovende crypto die op het punt staan te lanceren

Technische analyse ripple (XRP) koers

De XRP koers heeft enkele interessante koersbewegingen laten zien. Na grondig onderzoek hebben onze analisten onlangs de onderstaande bevindingen gedeeld in Premium omgeving:

“Op de grafiek van XRP zien we een klassiek 12345 Elliott Wave patroon. Recent heeft de vierde wave ondersteuning gevonden bij de 50% en 61,8% Fibonacci-niveaus, wat wijst op een potentieel keerpunt.

 

Na deze ondersteuning verwachten we dat XRP een opwaartse beweging zal maken richting hogere Fibonacci niveaus, specifiek de 127,2% en 161,8%. Dit zou de prijs naar verwachte weerstandsniveaus kunnen brengen rond de $0,80 en $0,865.

 

Voor het behoud van een opwaartse trend is het cruciaal dat XRP boven de $0,4695 blijft. Zolang we boven deze prijs blijven, blijft het perspectief bullish en is de kans groter dat de verwachte stijging zich zal voortzetten naar onze targets.”

Datum analyse: 23 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/KfhEixbc/

Gratis XRP of crypto naar keuze

Bitvavo, een van Europa’s meest gebruiksvriendelijke crypto-handelsplatformen, biedt lezers van Crypto Insiders een exclusieve deal. Door je aan te melden via deze link, ontvang je een welkomstbonus en betaal je geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie