Wessel Kersting Wessel Kersting
20/11/2023 16:29 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/11/2023 15:07

Sandbox crypto nadert keerpunt: wat is de volgende zet?

Analyses
NEAR protocol op keerpunt: rode zone duidt op trendomslag

Foto: Vintage Tone/Shutterstock

In ons recente artikel richten we ons op the sandbox (SAND), een op virtuele wereld die draait op blockchain-technologie. Deze technische analyse komt uit onze Premium omgeving en biedt inzicht in de koersbewegingen van SAND en wat deze kunnen betekenen voor de toekomst.

Voor diegenen die verder willen kijken dan deze initiële beoordeling, is er de mogelijkheid om voor slechts €1 onze Premium omgeving te betreden voor een proefperiode van 30 dagen, waar je toegang krijgt tot meer diepgaande analyses en interactie met onze analisten en de community.

Profiteer van koersdaling the sandbox (SAND)

De wereld van crypto is altijd in beweging. Prijzen kunnen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een munt daalt, zijn er nog steeds mogelijkheden om winst te maken. Onze experts geloven dat SAND binnenkort een daling kan maken waar je ook van kan profiteren. Hier is de laatste analyse van onze experts:

“Sinds onze laatste analyse heeft SAND een aanzienlijke stijging doorgemaakt. We zagen de koers snel boven de grijze box uitstijgen, waarna de opwaartse trend werd doorgezet.

 

Echter, het ziet er nu naar uit dat SAND een top heeft bereikt rond de $0,47 en de koers lijkt nu een trendomkeer te maken. Toch verwachten we eerst een korte stijging van de koers richting de rode verkoopzone, die rond de $0,43 hangt.

 

In deze zone verwachten we echter aanzienlijke weerstand te zien, gevolgd door een daling. Ons eerste doel na deze verwachte daling is de blauwe steunzone rond de $0,34.”

Datum analyse: 16 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/nO5pBcTj/

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement