Ivan Lagana Ivan Lagana
25/04/2024 07:35 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 25/04/2024 07:35

Shiba inu (SHIB) arriveert in groene zone, kan vanaf hier hard stijgen

Shiba Inu-SHIB
Analyses
Cryptobedrijven zien investeringen 40% stijgen naar $2,4 miljard: 3 oorzaken

Foto: XanderSt/Shutterstock

Shiba Inu (SHIB), een memecoin met een enorme gemeenschap en gevarieerde projecten, staat in het middelpunt van onze aandacht vandaag.

We onderzoeken de koersverwachting voor SHIB, gesteund door een analyse uit onze Discord omgeving, waar leden regelmatig updates, inzichten en voorspellingen uitwisselen over de toekomst van crypto.

Technische analyse SHIB koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe SHIB analyse gedeeld in de Discord groep. Hierin gaven zij het volgende aan:

SHIB is onlangs vertrokken vanuit de ‘blauwe box’, waarbij de koers steun vond in de ‘golden pocket’. Dit duidt op een sterke basis voor de prijs. Recent hebben we op kortere termijn een verandering in de marktstructuur waargenomen, wat suggereert dat SHIB op het punt staat om verder te stijgen.

 

De koers bevindt zich nu opnieuw in een veelbelovende zone, wat ons optimistisch maakt over de nabije toekomst. We verwachten dat SHIB kan beginnen aan een stijging vanaf $0,00002482 tot aan het orderblock op $0,00003589, een niveau dat in het verleden als weerstand heeft gediend.

 

Deze ontwikkeling zou SHIB een mooie kans kunnen geven om verder te groeien, ondersteund door recente positieve veranderingen in de prijsstructuur en de steun vanuit kritische zones op de grafiek.

Datum analyse: 23 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/4PsSsCvn/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Ivan Lagana

Ivan is al een tijdje ondergedompeld in de wereld van crypto. Als trader in zowel crypto als traditionele markten, draagt hij bij met zijn technische analyses bij Crypto Insiders. Zijn benadering is voornamelijk gericht op het gebruik van Fibonacci niveaus en prijsactie, tools die hem een dieper inzicht geven in markttrends en helpen bij het voorspellen van toekomstige bewegingen. Hij is gepassioneerd over het delen van deze inzichten, altijd op zoek naar nieuwe kansen en geniet van de dynamiek van de markt.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Achter bitcoins daling: economische tegenslagen en kansen op herstel
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw hoogterecord
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw prijsrecord
Advertentie