Ivan Lagana Ivan Lagana
20/04/2024 12:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/04/2024 11:59

Shiba inu (SHIB) in ‘golden pocket’: ideaal moment voor trendomslag

Shiba Inu-SHIB
Analyses
Shiba inu (SHIB) koers voorspelt krachtige beweging uit groene zone

Foto: Golden House Images/Shutterstock

Shiba Inu (SHIB), een memecoin met een enorme gemeenschap en diverse projecten, staat in het middelpunt van onze aandacht vandaag.

We onderzoeken de koersverwachting voor SHIB, met een analyse uit onze onze Discord omgeving waar leden als eerst updates, analyses en live-streams te zien krijgen.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse SHIB koers

Het einde van de daling voor shiba inu (SHIB) lijkt in zicht. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

SHIB heeft aan het begin van maart een opvallende stijging doorgemaakt, maar sindsdien heeft de munt een aanzienlijke daling ervaren. Op dit moment bereikt de koers een bijzonder interessant punt.

 

De zogenaamde ‘golden pocket’, die de Fibonacci-zone tussen 0.618 en 0.66 omvat, wordt op de grafiek aangeduid met een blauwe box. Deze zone staat bekend om zijn potentieel als sterke steunzone, wat een ideaal punt kan zijn voor SHIB om zijn oorspronkelijke opwaartse trend te hervatten.

 

Als we vanuit deze positie een stijging zien, is ons eerste doel de vorige piek van $0.00003283, die eerder ook als weerstand heeft gefunctioneerd. Een doorbraak boven dit niveau zou bevestigen dat SHIB klaar is om zijn opwaartse traject voort te zetten, wat nieuwe mogelijkheden voor groei kan openen.

Datum analyse: 16 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/E8gkq2pE/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Ivan Lagana

Ivan is al een tijdje ondergedompeld in de wereld van crypto. Als trader in zowel crypto als traditionele markten, draagt hij bij met zijn technische analyses bij Crypto Insiders. Zijn benadering is voornamelijk gericht op het gebruik van Fibonacci niveaus en prijsactie, tools die hem een dieper inzicht geven in markttrends en helpen bij het voorspellen van toekomstige bewegingen. Hij is gepassioneerd over het delen van deze inzichten, altijd op zoek naar nieuwe kansen en geniet van de dynamiek van de markt.

Net binnen
Trending
Grote cryptowet aangenomen in VS, 'enorme verschuiving voor crypto'
Grote cryptowet aangenomen in VS, ‘enorme verschuiving voor crypto’
'Bitcoin koers stijgt in twee maanden naar $95.000,' volgens analist
Bitcoin zal naar $420.000 doorduwen volgens financieel expert
Bitcoin koers steeds stabieler door explosieve groei van ETF's
Bitcoin koers steeds stabieler door explosieve groei van ETF’s
Crypto Ontbijt: Nieuwe cryptowet in VS, ethereum-ETF besluit & een solana-ETF?
Crypto Ontbijt: Nieuwe cryptowet in VS, ethereum-ETF besluit & een solana-ETF?
Cosmos (ATOM) staat op het punt om uit groene zone te breken
Cosmos (ATOM) staat op het punt om uit groene zone te breken
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Cardano (ADA) lijkt klaar voor grote uitbraak uit belangrijke zone
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Advertentie