Wessel Kersting Wessel Kersting
12/02/2024 13:54 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/02/2024 22:48

Solana (SOL) begint aan stijging van 40% naar boven de $150

Solana-SOL
Analyses
Litecoin (LTC) stabiel in groene zone, klaar voor sterke stijging

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

Solana (SOL), gerenommeerd om zijn snelle technologie, is de focus van deze analyse. We belichten de koersverwachting voor SOL voor de komende periode met inzichten uit onze Premium omgeving. Als lid ontvang je als eerste updates, waardoor je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen en kansen in de cryptomarkt.

Voor een minimale bijdrage van 1 euro krijg je de eerste 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar leden als eerst updates voor meer dan 20 analyes per week ontvangen. Dit biedt een rijke bron van kennis en inzicht, maar onze analisten verstrekken geen financieel advies.

Technische analyse solana (SOL) koers

De analisten van Crypto Insiders zijn positief over de solana koers. Zij zagen kansen ontstaan en hebben hiervan kunnen profiteren door een positie op te bouwen. Zij zeiden onlangs het volgende over SOL:

“We hebben een patroon opgemerkt dat onze eerdere analyse bevestigt. Er vormt zich een patroon, bekend als het ‘12345 Elliott Wave’ patroon, waarbij de tweede wave precies valt in een belangrijk gebied, de zogenaamde ‘golden pocket’.

Solana (SOL) begint aan stijging van 40% naar boven de $150

Dit gebied ligt tussen de 50% en 61,8% van de Fibonacci-niveaus, wat vaak gezien wordt als een ideaal moment voor aankoop. Op basis van deze overwegen kunnen we nu genieten van de opwaartse trend. 

 

We verwachten dat deze trend doorzet tot een stijging van ongeveer 40%, wat de koers op ongeveer $153,30 zou brengen. Dit komt overeen met de 161,8% Fibonacci-niveau. We houden de ontwikkelingen goed in de gaten en zullen onze leden in de Premium omgeving up-to-date houden.”

Datum analyse: 10 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/vbYTXhTA/

Interessante ontwikkeling voor Nederlandse crypto-investeerders

SATOS, in het bezit van een vergunning van de Nederlandse Bank, gaat samenwerken met Bybit. Dit betekent dat Nederlandse klanten nu toegang krijgen tot een uitgebreider aanbod van meer dan 400 populaire cryptovaluta’s. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten bij Bybit profiteren van bonussen tot €25.000.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie