Wessel Kersting Wessel Kersting
10/07/2024 11:06 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/07/2024 10:35

Solana (SOL) houdt zich sterk: omkeer voor koers lijkt nabij

Analyses
Polygon (MATIC) kan met 150% knallen in aanloop naar grote update

Foto: Golden House Images/Shutterstock

Solana (SOL), een snel en schaalbaar blockchain-platform, bereikte een enorme omzetstijging in het tweede kwartaal van 2024.

De inkomsten uit vergoedingen stegen tot meer dan $26 miljoen, met een piek in handelsvolume van $292 miljard en 15,3 miljard uitgevoerde transacties. Het aantal dagelijks actieve adressen nam met 499% toe. De DeFi-protocollen op het platform zagen een groei van meer dan 1.000% in totale vergrendelde waarde (TVL).

Hieronder werpen we een blik op een recente technische analyse afkomstig uit onze Discord-omgeving, waar onze analisten als eerst hun inzichten delen over de cryptomarkt, de koersen, de laatste ontwikkelingen en andere markttrends.

Technische analyse solana (SOL) koers

Solana is nog relatief sterk gebleven ten opzichte van veel andere grote munten die recent hard waren gedaald. De koers lijkt dan ook op het punt te staan om weer te stijgen, legden onze analisten onlangs uit in Discord:

“Solana heeft het steunniveau binnen de groene box geraakt en is netjes binnen deze verwachte range gebleven. Dit suggereert dat een mogelijke ommekeer aanstaande is. 

 

Nu de koers steun heeft gevonden in de groene koopzone, verwachten we een sterke stijging richting de $156,76. Een bevestiging van de opwaartse trend zou komen bij een doorbraak boven dit niveau. Mochten we echter verder dalen en de $128,31 doorbreken, dan moeten we alert blijven en de situatie nauwlettend in de gaten houden.

 

Voorlopig zien we geen reden tot paniek. De huidige structuur blijft intact en onze bullish outlook blijft van kracht, zolang de koers boven het invalidatieniveau van $77,41 blijft. We blijven dus optimistisch en houden in Discord de marktontwikkelingen scherp in de gaten.”

Datum analyse: 9 juli. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/VUaOPqE7/

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Ripple (XRP) kan naar $0,75 schieten terwijl einde rechtszaak nadert
Ripple (XRP) kan naar $0,75 schieten terwijl einde rechtszaak nadert
Cardano (ADA) kan verdubbelen in waarde met langverwachte update
Cardano (ADA) kan verdubbelen in waarde met langverwachte update
Advertentie