Wessel Kersting Wessel Kersting
23/01/2024 17:33 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/01/2024 17:09

Solana (SOL) koers kan weer stijgen na het bereiken van deze steunzone

Solana-SOL
Analyses
Solana (SOL) koers kan weer stijgen na het bereiken van deze steunzone

Foto: sdx15/Shutterstock

Solana (SOL), geroemd om zijn verwerkingssnelheid, staat vandaag in de spotlight van onze analyse. We focussen op de koersverwachting voor SOL voor de nabije toekomst. Dit artikel bevat een technische analyse afkomstig uit onze Premium omgeving.

Geïnteresseerd in meer details of heb je vragen? Je krijgt voor 1 euro 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar onze analisten klaarstaan om je vragen te beantwoorden. Onze analyses dienen ter informatie en zijn geen financieel advies.

Technische analyse solana (SOL)

Recent hebben de analisten van Crypto Insiders een nieuwe SOL analyse beschikbaar gesteld in de Premium omgeving. Ze lichtten toe:

“Het huidige scenario voor SOL oogt nog niet positief. We staan aan de vooravond van een verdere neerwaartse trend, zoals blijkt uit onze recente analyses.

 

Onlangs hebben we een groot 12345 impulsief Elliott Wave patroon gekregen, dat zijn hoogtepunt bereikte op $126. Zoals gebruikelijk bij dergelijke patronen, volgt hierna een correctiefase.

 

Wij anticiperen dat SOL de blauwe steunzone zal gaan opzoeken, die ligt tussen $58 en $68. Dit gebied markeert de 100% en 123,6% Fibonacci niveaus, welke vaak fungeren als het eindpunt van een correctieve beweging. 

 

Vanuit dit niveau verwachten we een aanzienlijke opwaartse beweging. Hoewel de huidige marktsituatie uitdagend lijkt, zien we potentieel voor een sterk herstel na het bereiken van de genoemde steunzone.”

Datum analyse: 20 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/8vEilwTp/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie