Wessel Kersting Wessel Kersting
18/11/2023 17:24 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 18/11/2023 14:27

Solana (SOL) koers onderweg naar $79 – sterke koopzone geïdentificeerd

Solana-SOL
Analyses
Solana memecoin BONK stijgt explosief door nieuwe beursnotering

Foto: Arsenii Palivoda/Shutterstock

In dit artikel verkennen we solana (SOL), een blockchain-platform dat uitblinkt in snelheid en efficiëntie. De onderstaande analyse komt direct uit onze Premium omgeving en biedt inzicht in de huidige koers van SOL en de verwachtingen voor de toekomst, cruciaal voor zowel huidige als potentiële investeerders.

Wil je je kennis verder verdiepen en toegang krijgen tot meer gedetailleerde informatie? Overweeg dan voor slechts €1 deel te nemen aan een 30-daagse proefperiode van onze Premium omgeving, waar je kunt profiteren van de expertise van onze analisten en de ervaringen van andere beleggers.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse solana (SOL) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe grafiek voor SOL opgesteld. Zij deelden het volgende in de Premium omgeving:

“Wij hebben de grafiek van Solana geanalyseerd en zien een sterke groene koopzone tussen de $47,6 en $55,5, wat overeenkomt met de 38,2% en 23,6% Fibonacci retracement-niveaus.

 

Ons team verwacht dat, indien deze zone standhoudt, er een potentiële stijging richting de blauwe zone rond de $79 kan plaatsvinden, wat een stijging van ongeveer 44% zou betekenen. Dit scenario wordt ondersteund door de recente positieve omslag in de relative strength index (RSI) indicator.

 

We zullen overwegen om een positie in te nemen in de groene koopzone met een stop loss net onder $34.81, om risico’s te beperken. In de Premium omgeving zullen we snel een nieuwe analyse delen om te zien of onze voorspellingen nog kloppen.“

Datum analyse: 17 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/dm0FFDqs/

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement