Wessel Kersting Wessel Kersting
18/11/2023 17:24 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 18/11/2023 14:27

Solana (SOL) koers onderweg naar $79 – sterke koopzone geïdentificeerd

Solana-SOL
Analyses
Bitcoin op rand van uitbraak: hoe koers naar $80.000 kan stijgen

Foto: Arsenii Palivoda/Shutterstock

In dit artikel verkennen we solana (SOL), een blockchain-platform dat uitblinkt in snelheid en efficiëntie. De onderstaande analyse komt direct uit onze Premium omgeving en biedt inzicht in de huidige koers van SOL en de verwachtingen voor de toekomst, cruciaal voor zowel huidige als potentiële investeerders.

Wil je je kennis verder verdiepen en toegang krijgen tot meer gedetailleerde informatie? Overweeg dan voor slechts €1 deel te nemen aan een 30-daagse proefperiode van onze Premium omgeving, waar je kunt profiteren van de expertise van onze analisten en de ervaringen van andere beleggers.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 750.000 PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse solana (SOL) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe grafiek voor SOL opgesteld. Zij deelden het volgende in de Premium omgeving:

“Wij hebben de grafiek van Solana geanalyseerd en zien een sterke groene koopzone tussen de $47,6 en $55,5, wat overeenkomt met de 38,2% en 23,6% Fibonacci retracement-niveaus.

 

Ons team verwacht dat, indien deze zone standhoudt, er een potentiële stijging richting de blauwe zone rond de $79 kan plaatsvinden, wat een stijging van ongeveer 44% zou betekenen. Dit scenario wordt ondersteund door de recente positieve omslag in de relative strength index (RSI) indicator.

 

We zullen overwegen om een positie in te nemen in de groene koopzone met een stop loss net onder $34.81, om risico’s te beperken. In de Premium omgeving zullen we snel een nieuwe analyse delen om te zien of onze voorspellingen nog kloppen.“

Datum analyse: 17 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/dm0FFDqs/

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
XRP stijgt 40% in
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Solana (SOL) lijkt klaar voor sterke stijging met hernieuwde ETF-hoop
VeChain (VET) koers kan weer hard stijgen na boost van Revolut
Cardano (ADA) kan met 105% stijgen ondanks negatief sentiment
PEPE memecoin bereikt voorspelde bodem en begint hard te stijgen
Advertentie