Wessel Kersting Wessel Kersting
31/01/2024 13:58 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/01/2024 10:40

Solana (SOL) zet koers richting nieuwe piek op de horizon

Solana-SOL
Analyses
Solana (SOL) zet zich schrap voor sterke stijging vanuit groene zone

Foto: XanderSt/Shutterstock

Solana (SOL), bekend om zijn snelheid in de blockchain-wereld, is het onderwerp van deze analyse. In dit artikel vind je een technische analyse uit onze Premium omgeving met een de koersverwachting voor SOL voor de komende periode

Zoek je meer analyses of heb je vragen? Voor slechts 1 euro bieden we je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je vragen kunt stellen aan onze analisten. Onthoud dat onze analyse alleen ter informatie is en onze analisten geen financieel adviseurs zijn.

Technische analyse solana (SOL)

Solana begint er langzamerhand weer beter uit te zien na de recente neerwaartse trend. De analisten van Crypto Insiders zeiden onlangs het volgende hierover in de Premium groep:

“Onze observaties op solana laten een bijzonder interessante ontwikkeling zien. Op de grafiek is duidelijk te zien dat SOL de steun van de dynamische trendlijnen goed volgt. We merken dat de koers bij deze lijnen steeds steun vindt en stapsgewijs een opwaartse beweging maakt.

 

Interessant is dat de korte termijn structuur van SOL recent is gewijzigd en nu een opwaartse richting lijkt aan te wijzen. Deze verandering is een belangrijk signaal voor ons. Voor de voortzetting van deze opwaartse trend zijn de dynamische trendlijnen cruciaal. Wij verwachten dat we een wave 1 uit een 12345 Elliott Wave patroon rond de $115 zone zullen zien. Dit zou vervolgens leiden tot een correctieve wave 2, die op de trendlijn zou moeten bouncen.

 

Op basis van deze analyse verwachten we op de langere termijn een aanzienlijk hogere koers, die zelfs de vorige piek van $127 zou kunnen overstijgen. Dit biedt een interessant perspectief voor de toekomst van SOL en wij zullen deze ontwikkelingen op de voet blijven volgen.”

Datum analyse: 30 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/M3fM0Ghj/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie