Wessel Kersting Wessel Kersting
15/05/2024 17:47 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 15/05/2024 12:50

Telegrams Toncoin (TON) kan vanuit groene zone weer hard stijgen

Analyses
Telegrams Toncoin (TON) kan vanuit de groene zone weer hard stijgen

Foto: Champ008/Shutterstock

Toncoin (TON), een cryptomunt voortgekomen uit Telegram’s originele blockchain-ambities, is het onderwerp van deze analyse.

We richten ons op de koersverwachting voor TON, met inzichten uit onze Discord omgeving. Hier worden wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams gedeeld.

Nieuwe instapkansen voor toncoin (TON)

Toncoin lijkt een kleine correctie te ondergaan na de recente sterke stijging. In de groene zone verwachten de analisten van Crypto Insiders dat TON zijn opwaartse trend kan hervatten. Dat legden zij onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“Wij hebben de koersgrafiek van TON geanalyseerd en zien dat de koers recentelijk een top heeft bereikt rond de $7,46. Momenteel bevindt de koers zich in een correctieve fase en nadert een cruciale steunzone.

 

De groene zone tussen $6,20 en $5,57 komt overeen met de 0,5 en 0,66 Fibonacci-niveaus. Wij verwachten dat de koers in deze zone steun zal vinden en mogelijk een ommekeer zal maken. Als dit scenario zich voordoet, kan TON een nieuwe opwaartse beweging starten richting de vorige top en mogelijk hoger.

 

Op de lange termijn blijven we optimistisch. Als de koers de groene zone respecteert en een ommekeer laat zien, richten we ons op nieuwe hoogtepunten. Het is echter belangrijk om het koersverloop nauwlettend te volgen, omdat een doorbraak onder de steunzone verdere dalingen zou kunnen inluiden. Dan zouden we namelijk mogelijk nieuwe liquiditeit moeten ophalen rond de vorige bodem.”

Datum analyse: 14 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/7B1sZz7L/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 12.000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Achter bitcoins daling: economische tegenslagen en kansen op herstel
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Advertentie