Wessel Kersting Wessel Kersting
28/12/2023 14:33 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/12/2023 13:07

The Sandbox (SAND) koers nadert piek, correctie verwacht

Analyses
Memecoin handelaren opgepast, dogecoin (DOGE) kan nog flink dalen

Foto: xalien/Shutterstock

The Sandbox (SAND), bekend om zijn virtuele wereld waar gebruikers kunnen creëren, bezitten en verhandelen, is het onderwerp van onze analyse vandaag. We concentreren ons op de koersverwachting voor SAND in de nabije toekomst. Je vindt hier een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Wil je dieper duiken in deze materie of heb je vragen? Probeer dan onze Premium omgeving voor slechts 1 euro voor 30 dagen, waar je meer analyses kunt vinden en vragen kunt stellen aan onze specialisten. Deze analyses zijn puur informatief en geen financieel advies.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse the sandbox (SAND) koers

In de Premium omgeving van Crypto Insiders is onlangs een nieuwe analyse van SAND te gedeeld. Dit is wat de analisten hadden te zeggen over de koersrichting van SAND:

“We zien interessante ontwikkelingen bij SAND, die momenteel een opwaarts Elliott Wave patroon volgt, namelijk een 12345 patroon binnen een innerwave C. Dit duidt op een sterke opwaartse trend.

 

Op dit moment zijn we dichtbij een belangrijke fase: we verwachten nog een laatste stijging die SAND net boven de weerstandszone van ongeveer $0,65 kan brengen. Echter, na deze stijging is het waarschijnlijk dat we een correctie zullen zien.

 

Dit komt omdat, volgens onze analyse, het huidige patroon dan voltooid zal zijn. Dus, hoewel we nog een opwaartse beweging verwachten op korte termijn, zien we op de middellange termijn een daling aankomen.”

Datum analyse: 23 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/eIJeUbPz/

Grafieken zijn afkomstig van TradingView, hiermee kun je eenvoudig crypto analyses maken, zoals een bitcoin chart.

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een samenwerking van Bybit met SATOS krijgen Nederlandse cryptohandelaren nu toegang tot een uitgebreid aanbod van meer dan 400 nieuwe cryptovaluta’s. Deze ontwikkeling, gecombineerd met de acceptatie van Nederlandse betaalmethoden zoals iDEAL en de beschikbaarheid van Nederlandstalige klantenservice, positioneert Bybit als een topkeuze voor Nederlandse investeerders in de cryptomarkt. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie