Wessel Kersting Wessel Kersting
10/01/2024 18:39 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/01/2024 18:29

The Sandbox (SAND) koers staat op de rand van afgrond

Analyses
Decentraland (MANA) onder de loep: koers zet verwachte daling in

Foto: Arsenii Palivoda/Shutterstock

The Sandbox (SAND), geprezen om zijn combinatie van blockchain-technologie met een virtuele wereld, staat vandaag in het middelpunt van onze analyse. De focus ligt op de koersverwachting van SAND voor de nabije toekomst. Deze analyse is afkomstig uit onze Premium omgeving.

Zoek je meer analyses of heb je vragen? Met slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar deskundige analisten je te woord staan. Onthoud dat deze analyse bedoeld ter ondersteuning, onze analisten zijn geen financiële adviseurs.

Technische analyse the sandbox (SAND)

In de Premium omgeving van Crypto Insiders is onlangs een nieuwe SAND analyse gedeeld. De analisten hebben de volgende marktbewegingen en voorspellingen uitgelicht:

“SAND heeft onlangs een aanzienlijke correctie ondergaan na de recente lokale piek. Interessant is dat we een cluster van 161,8% Fibonacci niveaus zagen, waar al veel weerstand werd verwacht.

 

Onze analyse van de hogere timeframes toont nu de vorming van een 12345 Elliott Wave patroon, waarbij we ons momenteel in de derde wave bevinden. Gezien deze ontwikkeling, verwachten we een verdere daling van SAND richting de $0,39.

 

We houden ook de $0,36 in de gaten, aangezien dit eerder een steunniveau was. Voor een eventueel herstel van SAND is het essentieel dat dit niveau behouden blijft.”

Datum analyse: 7 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/z7zPimGL/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Hiermee biedt Bybit het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie