Wessel Kersting Wessel Kersting
21/05/2024 17:59 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/05/2024 13:17

THORChain (RUNE) biedt kans in groene zone: koers kan 100% stijgen

THORChain-RUNE
Analyses
Telegram's Toncoin op punt van grote sprong naar nieuw all-time high

Foto: XanderSt/Shutterstock

THORChain (RUNE), een gedecentraliseerd liquiditeitsprotocol dat het mogelijk maakt om verschillende cryptocurrencies te ruilen, is het focuspunt van deze analyse.

We onderzoeken de koersverwachting voor RUNE, gesteund door inzichten uit onze Discord omgeving waar zowel experts als leden actief kennis en analyses met elkaar delen.

Technische analyse THORChain (RUNE) koers

THORchain lijkt weer langzaamaan te willen herstellen, en dat blijkt ook uit de verwachtingen van onze analisten. Zij zieden onlangs het volgende hierover in de Discord groep:

“RUNE kruipt langzaam maar zeker omhoog sinds het begin van deze maand, en dit ziet er naar onze mening goed uit. Het lijkt erop dat we nu een wave 1 van een 12345 Elliott Wave-patroon hebben gevormd, wat betekent dat we binnenkort een wave 2 kunnen verwachten.

 

Wij verwachten dat met deze tweede wave de koers zal dalen naar de ‘golden pocket’, die tussen de 50% en 61,8% Fibonacci ligt, wat overeenkomt met $5,397 en $5,720. We denken dat de koers hier een solide basis zal vormen om vervolgens de stijging te hervatten. Daarom zullen wij persoonlijk in deze groene zone overwegen om een positie op te bouwen.

 

Op de langere termijn liggen onze targets op ongeveer $12 en mogelijk zelfs nog hoger. Dat zou een stijging van meer dan 100% zijn vanuit de groene zone. We blijven de koersontwikkelingen in de Discord groep nauwlettend volgen en passen onze strategie aan op basis van de marktbewegingen.”

Datum analyse: 20 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/lllQPq3C/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol
Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Populaire cryptobeurs verwijdert tether en 5 andere bekende crypto
Populaire cryptobeurs verwijdert tether en 5 andere bekende crypto
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Twee veelbelovende crypto die in juni sterk kunnen stijgen
Twee veelbelovende crypto die in juni sterk kunnen stijgen
Advertentie