Wessel Kersting Wessel Kersting
01/05/2024 16:03 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/05/2024 11:28

THORChain (RUNE) daalt hard, maar groene zone biedt nieuwe kansen

THORChain-RUNE
Analyses
THORChain (RUNE) daalt hard, maar groene zone biedt nieuwe kansen

Foto: Vintage Tone/Shutterstock

THORChain (RUNE), een gedecentraliseerd liquiditeitsnetwerk dat ruilen tussen verschillende cryptocurrencies mogelijk maakt, staat vandaag in de schijnwerpers.

We verkennen de koersverwachting voor RUNE, gesteund door inzichten uit onze Discord omgeving waar we regelmatig analyses en live-streams delen.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 750.000 PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Nieuwe instapkansen voor THORChain (RUNE)

THORChain heeft onlangs de blauwe steunzone bereikt die door de analisten van Crypto Insiders is getekend. De koers lijkt zich klaar te maken voor een interessante beweging, legden de analisten onlangs als volgt uit:

“RUNE lijkt momenteel een neerwaartse 12345 Elliott Wave patroon af te maken, waarbij onze projecties wijzen op een nadering tot de groene koopzone tussen $3 en $4.

 

We vinden dit een interessant gebied om persoonlijk te overwegen in te stappen met de verwachting dat hier een aanzienlijke opwaartse beweging uit voort kan komen. Het is goed mogelijk dat we nog iets verder zakken binnen de huidige wave, maar onze blik is vooral gericht op de potentieel krachtig herstel.

 

We zijn voorbereid op deze mogelijke ontwikkeling en staan klaar om te handelen als de markt onze voorspelde zone bereikt en de signalen voor een stijging zich bevestigen. Dit is een cruciaal moment voor RUNE, en we volgen de ontwikkelingen op de voet in de Discord groep.”

Datum analyse: 30 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/ojM3g5mz/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Aantal bitcoin wallets neemt in rap tempo toe, BTC op exchanges droogt op
Jouw cryptowallet is in gevaar – dit is wat je vandaag nog moet doen
Cardano staat op vooravond van
Cardano staat op vooravond van “grootste mijlpaal in crypto geschiedenis”
Populaire meme crypto verliest plotsing 99% van zijn waarde
Crypto Radar: Bloed op de cryptomuur en bitcoin zakt steeds verder weg
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Advertentie