Wessel Kersting Wessel Kersting
05/04/2024 16:39 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 05/04/2024 14:37

THORChain (RUNE) dip bijna voorbij; groene zone wijst op stijging

THORChain-RUNE
Analyses
Populaire AI-crypto volgt precies de voorspelling van onze experts

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

THORChain (RUNE), een uniek gedecentraliseerd liquiditeitsnetwerk, is het onderwerp van onze analyse vandaag.

We verkennen de koersverwachting voor RUNE, gesteund door inzichten uit onze Discord community waar we regelmatig analyses en live-streams delen.

Nieuwe instapkansen voor THORChain (RUNE)

Even leek RUNE de altcoin bullmarkt in te leiden met een snellere en hardere stijging dan andere spelers op de markt. Echter zien we inmiddels dat de sterkte wat afneemt. Komt dit nog goed? Onze analisten zeiden onlangs hierover het volgende:

“RUNE zit momenteel in een geleidelijke daling na een recente piek van ongeveer $9,93, waar de koers een B-wave voltooide van een ABC Elliott Wave patroon.

 

Nu lijkt het erop dat we onderweg zijn naar beneden om de C-wave te vormen, die we verwachten in de groene zone tussen $4,6 en $7 te vinden. Op dit punt zullen we persoonlijk overwegen om onze positie in RUNE uit te breiden, omdat we hier anticiperen op het einde van de correctieve fase en op een periode van opwaartse bewegingen.

 

Ondanks dat de prijs van RUNE momenteel flink daalt, zien we dit als een tijdelijke fase. We verwachten herstel en verdere stijging na deze neerwaartse periode. Hoewel het nu wellicht wat somber lijkt, zien wij een positieve toekomst voor RUNE op de langere termijn.”

Datum analyse: 5 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/vUCp0P6e/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Bitcoin flash crash veroorzaakt enorme liquidatie van $1+ miljard
Cryptomunt klapt 80% naar beneden nadat hacker extra tokens maakt
Cardano staat op vooravond van
Cardano staat op vooravond van “grootste mijlpaal in crypto geschiedenis”
Bitcoin crasht opnieuw na geruchten over Israëlische tegenaanval
Tot deze koers kan bitcoin gaan dalen volgens analisten
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Advertentie