Wessel Kersting Wessel Kersting
14/01/2024 16:15 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/01/2024 15:14

THORChain (RUNE) koers maakt zich klaar voor 80% stijging

Analyses
Cosmos (ATOM) beweegt naar blauwe zone waaruit koers hard kan stijgen

Foto: seewhatmitchsee/Shutterstock

THORChain (RUNE), uniek in zijn benadering van een gedecentraliseerd liquiditeitsprotocol, vormt de basis van onze analyse vandaag. We focussen op de koersverwachting van THORChain voor de nabije toekomst. In dit artikel presenteren we een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in verdere verdieping of specifieke vragen heeft, bieden we toegang tot onze Premium omgeving voor slechts 1 euro gedurende 30 dagen, waar je direct met onze experts in gesprek kunt gaan. Onze analyses zijn bedoeld als ondersteuning, maar onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Technische analyse THORChain (RUNE) koers

In de Premium omgeving van Crypto Insiders is onlangs een nieuwe RUNE analyse gedeeld. Hierin deelden de analisten het volgende:

“RUNE bevindt zich al een tijdje in onze groene koopzone, die ligt tussen de $5 en $6.

 

Hoewel de koers momenteel iets onder deze zone hangt, beschouwen we dit nog niet als een negatief signaal, maar zorgt er wel voor dat we op moeten letten. We blijven optimistisch over een potentiële stijging van RUNE.

 

Om ons risico te beperken, hebben we een stoploss ingesteld op $4,26. Voor nu blijven we bullish en hanteren we doelstellingen van ongeveer $8 tot $9, wat een stijging van meer dan 80% zou betekenen.”

Datum analyse: 10 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/CpHiNij0/

Grafieken zijn afkomstig van TradingView. Hiermee kun je eenvoudig crypto analyses maken, zoals een ETH USD chart.

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie