Wessel Kersting Wessel Kersting
08/12/2023 16:29 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/12/2023 13:47

THORChain (RUNE) koers zet daling in vanuit ‘golden pocket’

Analyses
Decentraland (MANA) onder de loep: koers zet verwachte daling in

Foto: Arsenii Palivoda/Shutterstock

Recent heeft THORChain (RUNE) opmerkelijke schommelingen getoond, waardoor het een interessant onderwerp is voor onze analisten. In dit artikel nemen we een analyse door die afkomstig is uit onze Premium omgeving. We bespreken de laatste koersbewegingen en wat deze kunnen betekenen voor jouw investeringsstrategie. We leggen uit hoe de koers van RUNE zich ontwikkelt en wat dit betekent voor de toekomst.

Overweeg je om in RUNE te investeren? Sluit je dan aan bij onze Premium omgeving voor slechts 1 euro voor een proefperiode van 30 dagen. Let op: onze analyses zijn puur informatief en niet bedoeld als financieel advies.

Ripple (XRP) koers kan hard dalen, waarschuwen marktexperts

Technische analyse THORChain (RUNE)

De analisten van Crypto Insiders hebben recent een nieuwe RUNE analyse gedeeld in de Premium omgeving. In deze analyse benadrukten ze de volgende sleutelpunten:

“In onze recente analyse hebben we een interessante beweging opgemerkt voor THORChain.We hebben winst genomen in onze vorige winstzone, die boven de $7,20 lag.

 

Daar stuitten we, zoals verwacht, op sterke weerstand. Nu zien we echter een verandering. De koers heeft een corrigerende beweging gemaakt vanuit deze zone, herkenbaar als een WXY Elliott wave patroon.

 

Momenteel ervaart RUNE een afwijzing uit de golden pocket zone, die ligt tussen de $6,75 en $6,88. Op basis hiervan, verwachten wij een aanzienlijke daling. We verwachten dat deze daling de koers uiteindelijk tot een niveau van $5,79 zal brengen.”

Datum analyse: 6 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/UKqnSUNr/

Tip van de redactie: crypto kado van Bitvavo

Goed nieuws vanuit Bitvavo, de Nederlandse crypto exchange. In december krijgt iedereen die zich aanmeldt een extraatje van 20 euro in crypto kado! Via onderstaande link betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Deze actie is alleen geldig in december, dus grijp je kans. Klik hier en registreer je bij Bitvavo.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie