Wessel Kersting Wessel Kersting
29/02/2024 16:09 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/02/2024 14:32

Thorchain (RUNE) koersvoorspelling: stijging naar $8 verwacht

Analyses
Hedera (HBAR) stijgt 110% na BlackRock 'nieuws' & verslaat BTC op Bitvavo

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

THORChain (RUNE), onderscheidt zich door het mogelijk maken van cross-chain swaps. In dit artikel duiken we in de koersverwachting van RUNE met inzichten uit onze Premium omgeving.

Met een kleine bijdrage van 1 euro krijg je de eerste 30 dagen toegang tot de Premium omgeving. Hier vindt je wekelijks nieuwe analyses, livestream, webinars en experts die je graag helpen. Onthoud echter dat onze analisten geen financieel advies bieden.

Technische analyse THORChain (RUNE) koers

RUNE is een coin die de analisten van Crypto Insiders al een langere tijd volgen. Hun eerste groene koopzone van begin februari is al geraakt, en nu hebben zij een extra kans gezien. Zij deelde het volgende met alle leden uit de Premium omgeving:

“RUNE laat een zeer positieve trend zien. Begin februari hebben we al een positie ingenomen, en recent hebben we deze kunnen versterken door extra aankopen te doen binnen de 50% tot 61,8% Fibonacci-zone, die zich tussen $4,93 en $5,15 bevindt. Opvallend is dat deze zone samenviel met de maandelijkse pivot en de koers hier een sterke stuiter maakte.

 

Ons vertrouwen in RUNE blijft sterk; we zijn optimistisch over de toekomst en verwachten een aanzienlijke stijging. We observeren de vorming van een ‘12345 Elliott Wave’ patroon die momenteel plaatsvindt. We anticiperen dat dit patroon de prijs naar de $8 kan stuwen.

 

Om onze investering  te beschermen, hebben we besloten een stoploss in te stellen in de groene zone, specifiek op $4,879. Dit geeft ons een veiligheidsnet voor het geval van een onverwachte daling.

Datum analyse: 27 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/N8OzKKh4/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Aanbieding: eerste 30 dagen voor €1

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie