Wessel Kersting Wessel Kersting
18/12/2023 19:28 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 18/12/2023 14:19

Thorchain (RUNE) koerswaarschuwing: neerwaartse trend nog niet voorbij

Analyses
Decentraland (MANA) onder de loep: koers zet verwachte daling in

Foto: Arsenii Palivoda/Shutterstock

In dit artikel presenteren we een analyse van THORChain (RUNE), afkomstig uit onze Premium omgeving. De focus ligt op de technische indicatoren en markttrends die van invloed zijn op de koers van RUNE. Deze informatie is waardevol voor investeerders van alle niveaus.

Je kunt meer analyses ontdekken door je voor slechts 1 euro aan te melden voor onze Premium omgeving, waarmee je 30 dagen toegang krijgt tot exclusieve content. Houd er rekening mee dat onze inhoud informatief is en geen financieel advies.

Technische analyse THORChain (RUNE)

Analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe RUNE analyse gepubliceerd in de Premium sectie. Leden kunnen daar de laatste markttrends en prognoses voor RUNE vinden. De analisten zeiden daarin het volgende:

“Onze recente blik op RUNE toont een neerwaarts patroon, in de vorm van een WXY Elliott wave. Dit suggereert een trend waarbij de koers over het algemeen daalt.

 

We observeren specifieke weerstand in de tweede blauwe zone, rond de $6, waar de koers moeite heeft om door te breken en vervolgens verder zakt. Deze dalende trend lijkt zich voort te zetten naar een doel van ongeveer $4,5.

 

Onze analyse suggereert dat we pas een sterk steunniveau kunnen verwachten rond de $4. Het is cruciaal om op te merken dat een snelle stijging boven de $7,29 onze huidige visie van een dalende trend zou weerleggen.”

Datum analyse: 17 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/121GZss6/

Volg Nederland’s top crypto handelaren

Bybit, gestart in 2018, biedt handelaren snel toegang tot nieuwe crypto’s. Met meer dan 400 verschillende cryptovaluta’s – het grootste aanbod in Nederland – geeft Bybit je een voorsprong. Hier kun je ook gemakkelijk succesvolle handelaren kopiëren, waardoor je veel tijd bespaart en je strategie verbetert. Ideaal voor zowel nieuwkomers als ervaren investeerders. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie