Wessel Kersting Wessel Kersting
12/12/2023 09:04 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 12/12/2023 10:10

THORChain (RUNE) nadert kritiek punt: correctie tussen $5,55-$5,81

Analyses
Decentraland (MANA) onder de loep: koers zet verwachte daling in

Foto: Arsenii Palivoda/Shutterstock

THORChain (RUNE), bekend om zijn innovatieve benadering in de DeFi-sector, heeft recent interessante bewegingen laten zien op de markt. In dit artikel, rechtstreeks uit onze Premium omgeving, bespreken we de laatste koersbewegingen van RUNE en analyseren we wat deze kunnen betekenen voor de toekomst. Perfect voor investeerders die op zoek zijn naar een beter begrip van RUNE’s marktpositie.

Profiteer van onze tijdelijke aanbieding: krijg 30 dagen toegang tot onze Premium content voor slechts 1 euro. Belangrijk: onze inhoud is informatief; onze analisten verstrekken geen financieel advies.

Technische analyse THORChain (RUNE)

In de Premium omgeving van Crypto Insiders is onlangs een nieuwe RUNE analyse gedeeld. Hierin deelden de analisten het volgende:

“Vanuit onze take profit zone, waar wij winst hebben genomen op onze vorige positie, heeft de koers zich precies ontwikkeld zoals we hadden verwacht: een aanhoudende daling.

 

Deze daling volgde het WXY Elliott Wave patroon en lijkt nu zijn einde te naderen in de 100% en 123,6% Fibonacci niveaus, oftewel tussen $5,55 en $5,81. In dit bereik voorzien we een korte correctie, maar we verwachten dat deze van korte duur zal zijn.

 

Onze analyse wijst erop dat de neerwaartse trend zal voortzetten. We stellen een invalidatieniveau vast op $7,29, wat een duidelijk signaal zou zijn dat de markt toch anders beweegt dan we nu voorzien.”

Datum analyse: 11 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/iqe0q0Nr/

Toegang tot 400+ cryptovaluta met iDeal?

Ontdek Bybit, nu in samenwerking met SATOS, speciaal gericht op de Nederlandse markt met euro en iDeal-ondersteuning. Deze samenwerking zorgt voor soepele stortingen en euro-opnames, ondersteund door een Nederlandstalige helpdesk. Met een assortiment van meer dan 400+ cryptovaluta, biedt Bybit het meest uitgebreide aanbod in Nederland. Schrijf je in via deze link en maak kans op bonussen tot wel €30.000

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie