Wessel Kersting Wessel Kersting
04/12/2023 16:39 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 04/12/2023 14:10

Thorchain (RUNE) stijgt naar top zoals verwacht, maar wat nu?

Recente koersschommelingen van THORChain (RUNE) trekken de aandacht van onze analisten. In de onderstaande analyse uit onze Premium omgeving bekijken we deze bewegingen en de potentiële toekomstige richting van RUNE.

Ontdek hoe markttrends jouw investeringsstrategie kunnen bevorderen. Voor meer analyses nodigen we je graag uit om onze Premium omgeving 30 dagen te proberen voor slechts 1 euro. Let op: onze inhoud is educatief en geen financieel advies.

🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €10,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse THORChain (RUNE)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs in de Premium omgeving een nieuwe RUNE analyse geplaatst. Hierin deelden zij de volgende inzichten:

“Wij hebben goed nieuws voor onze leden. Zoals voorspeld werd in onze vorige analyse, heeft RUNE ons plan perfect gevolgd en steeg krachtig vanuit de groene koopzone naar de huidige top.

 

Nu merken we echter op dat we waarschijnlijk de top van het opwaartse 12345 patroon hebben bereikt, gelegen tussen de 127,2% en 161,8% Fibonacci-niveaus, wat neerkomt op een prijs tussen $7,18 en $7,81. Op dit punt nemen wij onze winst en sluiten we de trade.

 

Maar wat nu? Wij verwachten dat nu en neerwaartse beweging zal volgen. Deze daling zal de koers naar de steunzone rond $5,50 kunnen brengen. Op dat niveau zullen wij de markt opnieuw evalueren en zoeken naar nieuwe kansen.

 

Ons team blijft de markt nauw in de gaten houden en zullen direct een update delen wanneer de koers de volgende beweging inzet.”

Datum analyse: 2 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/Qt7ueX0N/

Tip: verdien passief inkomen met eigen crypto

Bij het Nederlandse crypto-platform Bitvavo kun je sinds kort passief inkomen verdienen via  ‘staking’ en ‘lending’, met beloningen die kunnen oplopen tot wel 15%. Dit betekent dat je extra crypto verdient door simpelweg je digitale valuta tijdelijk bij hen te parkeren. Een ideale kans om je crypto-portfolio te laten groeien zonder actief te handelen. Bovendien zijn er speciale aanbiedingen voor nieuwe gebruikers.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie