Ivan Lagana Ivan Lagana
28/04/2024 09:29 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 26/04/2024 22:49

Toncoin (TON) nadert einde daling; koers kan vanaf hier weer stijgen

Toncoin-TON
Analyses
Litecoin (LTC) koersduik: experts zien kans op explosieve ommekeer

Foto: Mircea Moira/Shutterstock

The Open Network (TON), voorheen bekend als Telegram Open Network, is gericht op het aanbieden van snelle en schaalbare blockchain-technologieën, en staat vandaag centraal in onze analyse.

We verkennen de koersverwachting voor TON, gesteund door een analyse uit onze Discord omgeving community, waar analyses en live-streams van experts en leden als eerst worden gedeeld.

Technische analyse TON koers

Toncoin heeft onlangs een forse daling gemaakt, maar het einde van de daling lijkt in zicht. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

TON heeft onlangs het dieptepunt van $5,20 doorbroken, maar wist kort daarna weer wat te stijgen. Toch toont de koers nog geen overtuigende kracht naar boven, en zien we nog geen verandering in de marktstructuur.

 

Dit suggereert dat de koers mogelijk verder kan dalen naar de volgende belangrijke zone waar veel handelaren geneigd zijn winsten te nemen. Dit liquiditeitsniveau vinden we op de low van $4,73.

 

Mocht TON dit niveau doorbreken en vervolgens terugwinnen, en daarbij een positieve structuurwijziging laten zien, dan zouden we kunnen beginnen met het richten op hogere doelen, zoals de eerdere pieken op $7,26. In de Discord groep houden we TON uiteraard nauw in de gaten.

Datum analyse: 26 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/Nw3VkFVP/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Ivan Lagana

Ivan is al een tijdje ondergedompeld in de wereld van crypto. Als trader in zowel crypto als traditionele markten, draagt hij bij met zijn technische analyses bij Crypto Insiders. Zijn benadering is voornamelijk gericht op het gebruik van Fibonacci niveaus en prijsactie, tools die hem een dieper inzicht geven in markttrends en helpen bij het voorspellen van toekomstige bewegingen. Hij is gepassioneerd over het delen van deze inzichten, altijd op zoek naar nieuwe kansen en geniet van de dynamiek van de markt.

Net binnen
Trending
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 2 redenen
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 3 redenen
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Aantal bitcoin wallets neemt in rap tempo toe, BTC op exchanges droogt op
Jouw cryptowallet is in gevaar – dit is wat je vandaag nog moet doen
Cardano staat op vooravond van
Cardano staat op vooravond van “grootste mijlpaal in crypto geschiedenis”
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Advertentie