Wessel Kersting Wessel Kersting
06/04/2023 14:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 13:16

Traders opgelet: Bitcoin koers consolideert, Fantom kan 40% stijgen

Analyses
Crypto experts ontdekken veelbelovend koerspatroon

Foto: Ground Picture/Shutterstock

In dit artikel delen we een recente analyse van Fantom (FTM) die eerder in onze Premium trading-community is gedeeld. In onze premium groep delen analisten delen wekelijks meer dan 20 technische analyses waar meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen en kennis delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Onder in dit artikel leggen we meer uit over onze premium groep of probeer gelijk zelf de eerste 30 dagen gratis.

Bitcoin ranged al weken zijwaarts, wat doen andere cryptovaluta?

Bitcoin (BTC) bevindt zich al een langere tijd in een periode van weinig volatiliteit en handelt zijwaarts tussen de niveaus van $26.500 en $29.000. Deze periode van consolidatie kan zowel positieve als negatieve signalen afgeven. Echter, door de zijwaartse beweging van bitcoin lijkt het voor andere crypto’s ook lastig te zijn een richting te kiezen. Een van die altcoins is fantom, hieronder leggen de analisten van Crypto Insiders uit wat hun verwachtingen zijn voor deze koers.

🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud
  • Advertentie
  • GoldRepublic

Twee scenario’s belangrijk voor FTM

De analisten van Crypto Insiders hebben in de Premium omgeving aangegeven dat het er nog onzeker uitziet welke kant FTM op zal gaan. Daarom hebben ze zowel een bullish als bearish scenario gedeeld. In dit artikel pakken we de bullish analyse waarover de analisten het volgende zeggen:

“Voor het bullish scenario lijkt FTM een 12345 Elliott Wave patroon te vormen, waarbij we momenteel bezig zijn met het maken van de innerwaves van de derde wave. We zien hierbij een duidelijke nest structuur, waardoor het erop lijkt dat de derde wave extended zal worden. 

In deze extended wave hebben we gezien dat de tweede wave perfect uitkomt in de golden pocket van Fibonacci, oftewel tussen de 50% en 61,8%. Op basis van de 100% en 123,6% Fibonacci kunnen we een inschatting maken dat de derde wave tussen de $0,62 en $0,68 uit zal komen. Dit betekent dat we nog een stijging van ongeveer 30% tot 40% kunnen verwachten. 

Hoewel we hier het bullish scenario behandelen, is het als handelaar van groot belang om goed voorbereid te zijn op alle marktomstandigheid. Hierdoor hebben wij ook een bearish scenario gedeeld in de Premium omgeving met alle leden. Op deze manier kunnen we direct schakelen als het andere scenario de juiste blijkt te zijn en kunnen we alsnog direct profiteren van de analyse.”

Deze analyse is 5 april met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap!

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Het is ook mogelijk mee te praten en vragen te stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement