Wessel Kersting Wessel Kersting
14/06/2024 14:38 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/06/2024 11:55

Unieke crypto lijkt op het punt te staan om weer hard te stijgen

Oasis Network-ROSE
Analyses
Solana (SOL) lijkt klaar voor sterke stijging met hernieuwde ETF-hoop

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

Oasis Network (ROSE), een blockchain die zich onderscheidt door zijn privacyfuncties en focus op vertrouwelijke gegevensverwerking, staat vandaag in de schijnwerpers.

We verkennen de koersverwachting voor ROSE, gesteund door inzichten uit onze Discord community waar we regelmatig analyses en livestreams delen.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Technische analyse oasis network (ROSE) koers

ROSE laat weer interessante prijsactie zien, waardoor de analisten van Crypto Insiders direct een nieuwe analyse hebben gemaakt. Zij zeggen hier het volgende over:

“ROSE lijkt over de langere termijn een opwaartse trend in te willen zetten. Waar we begin dit jaar een harde stijging zagen, gevolgd door een flinke daling, kwam deze daling perfect in de golden pocket van Fibonacci terecht rond de $0,09.

 

Nu de koers daar steun heeft gevonden, kunnen we weer omhoog kijken. Het eerste korte termijn niveau dat we moeten breken is de $0,128. Als we hier doorheen breken en later weer steun vinden rond dat niveau, kunnen we over de langere termijn denken aan de 161,8% Fibonacci, oftewel $0,31. 

 

We blijven bullish ten opzichte van ROSE en verwachten dat de munt verder zal stijgen, mits de steunniveaus standhouden en de koers door de weerstandsgebieden breekt. We blijven de markt nauwlettend volgen In Discord om onze strategie aan te passen op basis van de prijsactie.”

Datum analyse: 16 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/noxqNr3i/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Ripple (XRP) kan naar $0,75 schieten terwijl einde rechtszaak nadert
Ripple (XRP) kan naar $0,75 schieten terwijl einde rechtszaak nadert
Cardano (ADA) kan verdubbelen in waarde met langverwachte update
Cardano (ADA) kan verdubbelen in waarde met langverwachte update
Advertentie