Ivan Lagana Ivan Lagana
22/06/2024 15:20 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/06/2024 13:56

Unieke crypto vindt dieptepunt: koers lijkt klaar voor sterke stijging

Sui-SUI
Analyses
Solana (SOL) houdt zich sterk: omkeer voor koers lijkt nabij

Foto: Golden House Images/Shutterstock

Sui (SUI), een blockchain-platform dat zich onderscheidt met een uniek consensusprotocol voor hoge snelheden, wordt vandaag uitgelicht.

Precies een jaar geleden bedroeg de total value locked (TVL) op Sui $11,82 miljoen. Vandaag de dag is de TVL gestegen naar maar liefst $645,38 miljoen. Deze indrukwekkende groei kan de SUI koers positief beïnvloeden door bredere adoptie en toenemende investeringen.

In onze Discord omgeving delen onze analisten dagelijks hun inzichten over de cryptomarkt, de koersen, de laatste ontwikkelingen en andere markttrends. Dit stelt onze community van meer dan 10.000 leden in staat om hun handelsstrategieën te optimaliseren en weloverwogen beslissingen te nemen.

Technische analyse SUI koers

SUI is de laatste tijd hard gedaald, maar de koers lijkt zijn dieptepunt te hebben bereikt. Dat betekent dat de koers binnenkort sterk kan herstellen, legden de analisten van Crypto Insiders onlangs uit in Discord:

“SUI heeft in het eerste kwartaal van dit jaar een indrukwekkende stijging doorgemaakt, maar helaas hebben we inmiddels alweer 75% van die winst ingeleverd. De koers bevindt zich nu in een belangrijk orderblock, waar we mogelijk steun kunnen vinden.

 

Het is cruciaal dat SUI weer boven de golden pocket uitkomt, wat zich tussen de 0.618 en 0.66 Fibonacci niveaus bevindt. Als dit lukt, zou SUI een bullish marktstructuur kunnen vormen. Een dergelijke beweging zou het vertrouwen in de munt herstellen en de weg vrijmaken voor verdere stijgingen. Het behalen van deze niveaus zou ook aantonen dat de markt bereid is om hogere prijzen te ondersteunen, wat essentieel is voor een duurzame opwaartse trend.

 

We moeten deze ontwikkelingen nauwlettend volgen, aangezien de steun- en weerstandsniveaus cruciaal zijn voor de toekomstige koersbewegingen van SUI. Het herstel boven de golden pocket kan een belangrijk keerpunt zijn voor de markt, en het kan nieuwe investeerders aantrekken die op zoek zijn naar bevestiging van een bullish trend.”

 

Datum analyse: 19 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/DmwU2mCZ/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Ivan Lagana

Ivan Lagana is een toegewijde crypto-analist bij Crypto Insiders sinds april 2024. Met een achtergrond in ICT en twee jaar ervaring in de IT-branche, brengt hij een diepgaande technische kennis naar zijn rol. Via een analist van Crypto Insiders Premium kwam hij in contact met Crypto Insiders. Ivan is gespecialiseerd in het maken van technische analyses van verschillende cryptocurrencies. Zijn visie op de toekomst van cryptocurrency is positief en hij streeft ernaar een prominente naam binnen de Nederlandse crypto-gemeenschap te worden.

Net binnen
Trending
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Bitcoin en aandelen onderuit, ondanks positief inflatierapport
Waarom komende donderdag alles kan bepalen voor Bitcoin in 2024
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Lerares ruilt krijtje voor crypto, gewaagde zet zorgde voor miljoenen
Lerares ruilt krijtje voor crypto, gewaagde zet zorgde voor miljoenen
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Bitcoin-concurrent Kaspa kan flink stijgen dankzij mining-gigant
Fetch.ai (FET) lijkt klaar voor sterke stijging na AI-tokenfusie
Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
Ripple (XRP) koers vindt bodem terwijl einde rechtszaak snel nadert
Ripple (XRP) koers vindt bodem terwijl einde rechtszaak snel nadert
Advertentie