Wessel Kersting Wessel Kersting
17/11/2023 17:31 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 17/11/2023 15:28

Vechain (VET) analyse: Sterke ondersteuning duidt op stijging

Analyses
Vechain (VET) analyse: Sterke ondersteuning duidt op stijging

Foto: seewhatmitchsee/Shutterstock

In dit artikel nemen we vechain (VET) onder de loep, een blockchain-platform dat zich richt op het verbeteren van de supply chain management. Deze analyse komt rechtstreeks uit onze Premium omgeving en biedt een overzicht van de huidige koersbewegingen van VET en de verwachtingen voor de nabije toekomst.

Deze analyse kan van  waarde zijn voor nieuwe en ervaren investeerders en handelaren. Wie dieper wil ingaan op crypto of toegang wil tot meer marktanalyses, bieden we een 30-daagse proefperiode van onze Premium omgeving aan voor slechts €1.

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse vechain (VET) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer lang gekeken naar de VET koers. Zij deelden toen de volgende analyse met Premium leden:

“Vechain blijft uitstekend presteren. Wij verwachten een laatste opwaartse beweging richting de $0,024.

 

Wat opvalt, is de sterke bounce van VET vanuit de 100% – 123,6% Fibonacci-zone, die zich bevindt tussen $0,0197 en $0,02035. Deze zone dient nu als een zeer sterke ondersteuning. Idealiter zien we de koers van VET niet meer terugkeren naar deze zone.

 

Vanaf het huidige niveau anticiperen we op een aanzienlijke stijging naar de zone van ongeveer $0,024. Deze verwachting is gebaseerd op de sterke steun die we hebben geïdentificeerd en de algemene positieve trend die we in de markt waarnemen.

 

We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en zullen meer informatie delen in onze Premium omgeving zodra deze beschikbaar is.”

Datum analyse: 16 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/yimytt6D/

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement