Wessel Kersting Wessel Kersting
05/12/2023 14:58 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 05/12/2023 18:22

Vechain (VET) koers begint aan stijging van 30%

Analyses
VeChain (VET) koers staat klaar voor belangrijke koerswending

Foto: Rokas Tenys/Shutterstock

De koers van vechain (VET) heeft recent een forse stijging doorgemaakt. Dit artikel, afkomstig uit onze Premium omgeving, analyseert deze beweging en onderzoekt wat het betekent voor de toekomst van VET.

Doe mee met onze Premium community voor slechts 1 euro en krijg 30 dagen toegang tot meer analyses en discussies. Hier kan je ook al je vragen stellen aan professionele handelaren. Let wel: wij voorzien enkel inzicht, geen beleggingsadvies.

Chainlink (LINK) koers lijkt te pieken, crypto handelaren op scherp

Technische analyse vechain (VET) koers

Recent hebben de analisten van Crypto Insiders een vernieuwde VET-analyse gedeeld met hun Premium leden. In deze analyse zeiden ze het volgende:

“We zien een positieve trend vanuit de groene koopzone bij $0,016 voor vechain, wat het startpunt markeert van de eerste twee waves van een 12345 Elliott Wave patroon. Dit is een goed teken voor ons.

 

Kijkend naar de grafiek, hebben we twee blauwe weerstandzones in het vizier: de eerste bij $0,02766 en de tweede bij $0,03075. Deze zones zijn cruciaal; de koers moet hier doorheen breken om de bullish trend voort te zetten. Binnen deze zones zien we ook belangrijke Fibonacci niveaus die ons extra informatie geven over potentiële steun- en weerstandspunten.

 

Als we de bewegingen tot nu toe analyseren voor VET, lijkt het eerste deel van onze stijging ons al een mooie winst van ongeveer 30% te kunnen opleveren.”

Datum analyse: 3 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/rrwMnC6Q
Advertentie

Bitvavo viert sinterklaas: 20 euro gratis crypto

CSPR of een van de meer dan 200 andere crypto op Bitvavo kopen? Vier sinterklaas met Bitvavo door je via deze link aan te melden en direct 20 euro gratis tegoed te pakken om de nieuwste crypto verkennen. Hier staat bijvoorbeeld een totaal van maar liefst 437 CSPR tegenover.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie