Wessel Kersting Wessel Kersting
04/01/2024 14:57 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 04/01/2024 13:38

VeChain (VET) koers gedraagt zich als voorspeld: nieuwe piek in zicht

Analyses
VeChain (VET) koers gedraagt zich als voorspeld: nieuwe piek in zicht

Foto: photo_gonzo/Shutterstock

We duiken vandaag in vechain (VET), een platform dat bekendstaat om zijn blockchain-oplossingen voor supply chain management. Deze analyse focust op de toekomstige koersverwachtingen van VET. Deze technische analyse komt uit onze Premium omgeving.

Zoek je meer analyses of heb je vragen? Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je direct je vragen kunt stellen aan onze experts. Houd er rekening mee dat deze informatie bedoeld is als hulpmiddel en geen financieel advies is.

Technische analyse VeChain (VET) koers

De experts van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe analyse van vechain (VET) gepubliceerd in de exclusieve Premium omgeving. In deze analyse deelden zij het volgende:

“Sinds oktober 2023 heeft VET ons positief verrast met zijn marktprestaties. In onze Premium omgeving hebben we eerder al kunnen profiteren van deze stijging, dankzij de groene koopzone die we hadden getekend.

 

Recentelijk lijken de innerwaves van wave 3, onderdeel van het 12345 Elliott Wave patroon, voltooid te zijn. De marktcrash van 3 januari heeft geleid tot de verwachte daling, waarbij VET precies in de blauwe steunzone rond de $0,03 is beland.

 

Op basis van onze huidige analyse verwachten we dat de koers van VET nu zal stabiliseren om vervolgens de opwaartse trend te hervatten naar een nieuwe piek.”

Datum analyse: 3 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/jCQsVBfP/

Grafieken zijn afkomstig van TradingView. Hiermee kun je eenvoudig crypto analyses maken, zoals een ETH USD chart.

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een samenwerking van Bybit met SATOS krijgen Nederlandse cryptohandelaren nu toegang tot een uitgebreid aanbod van meer dan 400 nieuwe cryptovaluta’s. Deze ontwikkeling, gecombineerd met de acceptatie van Nederlandse betaalmethoden zoals iDEAL en de beschikbaarheid van Nederlandstalige klantenservice, positioneert Bybit als een topkeuze voor Nederlandse investeerders in de cryptomarkt. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie