Wessel Kersting Wessel Kersting
31/03/2024 14:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/03/2024 10:55

VeChain (VET) koers kan met 100% stijgen vanuit de groene zone

VeChain-VET
Analyses
Litecoin toont kracht ondanks correctie, experts blijven optimistisch

Foto: seewhatmitchsee/Shutterstock

VeChain (VET), een blockchain-platform dat zich concentreert op de supply chain management, staat vandaag centraal in onze analyse.

We onderzoeken de koersverwachting voor VET, met inzichten uit onze Discord community waar regelmatig updates en live-streams worden gedeeld.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 750.000 PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse VeChain (VET) koers

VeChain lijkt na zijn recente daling zich klaar te maken voor een sterke stijging. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“Het recente dalen van VET is deze keer juist een positief signaal. Het ziet ernaar uit dat we een eerste en tweede wave hebben voltooid, wat op dit moment een heel positief teken is.

 

De daling bracht de koers precies in onze groene koopzone, getekend op basis van de golden pocket van Fibonacci, een gebied waar we vaak veel steun zien. Dit keer was die zone rond de $0,035.

 

Het lijkt erop dat de koers inmiddels mooi stijgt vanuit deze zone. We richten ons nu op het doel van de blauwe zone rond de $0,09. Dat is een stijging van bijna 100% vanaf de huidige prijs. We blijven dus voorlopig positief over de toekomst.”

Datum analyse: 29 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/8pK3EFHb/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Bitcoin flash crash veroorzaakt enorme liquidatie van $1+ miljard
Cryptomunt klapt 80% naar beneden nadat hacker extra tokens maakt
Cardano staat op vooravond van
Cardano staat op vooravond van “grootste mijlpaal in crypto geschiedenis”
Bitcoin crasht opnieuw na geruchten over Israëlische tegenaanval
Tot deze koers kan bitcoin gaan dalen volgens analisten
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Advertentie