Wessel Kersting Wessel Kersting
14/11/2023 19:27 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/11/2023 17:36

Volatiliteit verwacht: nieuwe koers verwachtingen voor XRP

XRP-XRP
Analyses
Volatiliteit verwacht: nieuwe koers verwachtingen voor XRP

Foto: Alexandru Nika/Shutterstock

In dit artikel pakken we een analyse van ripple (XRP) erbij. Ripple is een grote speler in de wereld van digitale betalingen. De analyse, die afkomstig is uit onze Premium omgeving, biedt een gedetailleerde kijk op de recente koersontwikkelingen van XRP en geeft een prognose voor de nabije toekomst.

Deze inzichten kunnen je helpen om weloverwogen beslissingen te nemen, of je nu overweegt te kopen of te verkopen. Voor meer analyses nodigen we je graag uit naar onze Premium omgeving, waar je voor slechts €1 een maand lang toegang krijgt tot exclusieve content.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse ripple (XRP) koers

De analisten van Crypto Insiders deelden recent een XRP analyse die perfect bleek te kloppen. Dit is wat de analisten gisteren deelden in de Premium omgeving:

“XRP’s koersbewegingen zien er goed uit. De recente afwijzing van de grijze zone is een signaal dat wijst op een mogelijke stijging.

 

Echter, deze opwaartse beweging zal niet zonder uitdagingen zijn. We verwachten als eerste weerstand in de zone rond $0,6867.

 

Als XRP erin slaagt deze weerstand te doorbreken, zal het volgende aandachtspunt de zone rond de $0,712 zijn. Een doorbraak hier zou betekenen dat we hogere niveaus gaan verkennen.

 

Het ideaalbeeld is dat XRP na deze stijging terugkeert naar lagere niveaus. We willen zien dat deze eerdere weerstandszones worden getest als nieuwe steunzones. Dit proces zou de weg vrijmaken voor verdere stijgingen op de langere termijn.”

Datum analyse: 13 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/NOPt40xc/

Even tussendoor: een gouden kans

Te midden van de economische onzekerheid en de stijgende waarde van Bitcoin en goud, biedt Crypto Insiders in samenwerking met GoldRepublic een unieke actie: investeer 100 euro en ontvang 1 gram goud gratis, ter waarde van circa 60 euro. Een perfecte kans om met voordeel je beleggingsportfolio uit te breiden.

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
eddy-crypto-miljonair-tiener
Crypto-miljonair Eddy begon met €93 op 15-jarige leeftijd
Advertisement
Advertisement