Wessel Kersting Wessel Kersting
29/03/2024 13:36 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/03/2024 09:58

Waarom deze twee crypto binnenkort fors kunnen stijgen volgens experts

Bitcoin-BTC Fetch.ai-FET
Analyses
Bitcoin loopt vast, maar AI-crypto exploderen door Elon Musk nieuws

Foto: Champ008/Shutterstock

Recent hebben onze analisten interessante ontwikkelingen ontdekt in de grafieken van zowel fetch.ai (FET) als bitcoin (BTC).

Dit artikel richt zich op deze twee cryptocurrencies. Deze analyses werden al eerder gedeeld in onze Discord community.

Fetch.ai (FET) kan doorschieten naar de $5

Bij FET merkten de analisten een imbalace op de dagelijkse grafiek, dat ze aanduidden als een grijze zone tussen $2 en $2,40. Deze imbalace is nu volledig hersteld, precies zoals verwacht, en de koers lijkt nu te stijgen.

De aandacht gaat vooral uit naar twee sleutelgebieden. Het eerste gebied ligt tussen de 161,8% en 200% Fibonacci-niveaus, van $3,65 tot $4,21. Dit wordt gezien als de eerste belangrijke stap voor de koers.

Als de koers dit gebied bereikt, verwachten de analisten mogelijk een kleine daling. Maar daarna kijken ze uit naar een tweede belangrijk gebied, de blauwe zone rond $5,11. Op dit moment ziet de toekomst er erg goed uit voor FET.

Datum analyse: 26 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/DbeLwOkP/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Bitcoin (BTC) richt zijn pijlen op $80.000

We zitten nog steeds in een periode waarin de koers zich aan het aanpassen is, maar dat is geen reden om ons zorgen te maken. De analisten hebben naar de grafiek gekeken, en ze zagen daar een sterke steunzone, net onder een belangrijke lijn die de trend aangeeft.

Het kan zijn dat de koers even iets lager gaat dan deze steunzone, maar de analisten denken dat dit niet lang zal duren. Zij verwachten dat bitcoin de komende periode weer zal stijgen. Zij geven aan het vertrouwen te hebben dat de koers snel zal herstellen en zelfs een nieuw hoogtepunt zal bereiken.

Hun eerste doel is het bereiken van dit nieuwe hoogtepunt, waarna ze denken dat de koers richting de $80.000 zal gaan. De steunzone geeft ze het vertrouwen dat de koers klaar is voor deze stijging. Dus, zelfs in deze periode van aanpassing, blijven ze optimistisch kijken naar wat er gaat komen.

Datum analyse: 22 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/tdnX1Yr8/

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol
Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst
Bitcoin flash crash veroorzaakt enorme liquidatie van $1+ miljard
Cryptomunt klapt 80% naar beneden nadat hacker extra tokens maakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitcoin crasht opnieuw na geruchten over Israëlische tegenaanval
Tot deze koers kan bitcoin gaan dalen volgens analisten
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Twee veelbelovende crypto die in juni sterk kunnen stijgen
Twee veelbelovende crypto die in juni sterk kunnen stijgen
Advertentie