Wessel Kersting Wessel Kersting
20/10/2023 17:33 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/10/2023 14:22

Waarom handelaren de crypto ‘AVAX’ in de gaten houden

Analyses
Fantom (FTM) stuit op weerstand: dit zijn de mogelijke scenario's

Foto: Golden House Images/Shutterstock

In dit artikel presenteren we een uitgebreide analyse van avalanche (AVAX), een uniek project in de crypto-sector dat opvalt door zijn hoge doorvoersnelheid en lage transactiekosten.

Geïntrigeerd en wil je meer weten? We nodigen je uit om voor slechts €1 lid te worden van onze premium omgeving voor een proefperiode van 30 dagen. Hier krijg je de kans om te communiceren met onze community, analisten en mede-investeerders om dieper te graven naar nieuwe kansen. Vergeet niet, dit is geen financieel advies, maar een inkijk in de strategieën van onze analisten.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Technische analyse avalanche (AVAX) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe analyse gedeeld voor de AVAX koers in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“Het zijn turbulente dagen geweest voor AVAX, gekenmerkt door een aanzienlijke daling. Echter, deze beweging valt precies binnen onze verwachtingen.

Wat we momenteel waarnemen, lijkt sterk op een correctieve wave 2, een fase waarin een daling voorspelbaar is. Interessant is dat het erop lijkt dat dit patroon zijn voltooiing nadert, wat de deur opent voor een mogelijke ommekeer en een klim naar hogere niveaus.

Desalniettemin blijven we voorzichtig. We hebben een duidelijk invalidatieniveau vastgesteld op $8,60; een daling onder dit punt zou onze huidige analyse ongeldig maken en wijzen op verdere neerwaartse prijsacties. Echter, onze blik is voornamelijk gericht op de nabije toekomst, waar we de opkomst van de opwaartse derde wave anticiperen.

Gezien het potentieel van deze volgende fase, bereiden we ons voor op prijzen die de vorige piek van $12 ruimschoots kunnen overstijgen. Dit vooruitzicht benadrukt de dynamiek en de kansen die inherent zijn aan de cryptomarkt, zelfs in tijden van schijnbare neergang.”

 

Link naar grafiek: https://www.tradingview.com/x/8d9bXvF5/

 

Nieuw: volg en kopieer de beste crypto handelaren

Bij het populaire handelsplatform Etoro kun je sinds kort eenvoudig de transacties van de beste crypto handelaren kopiëren. Door verschillende handelaren te volgen, zie je precies wanneer zij kopen en verkopen. Dit maakt het ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten betalen geen handelskosten en registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.

 

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Achter bitcoins daling: economische tegenslagen en kansen op herstel
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw hoogterecord
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw prijsrecord
Advertentie