Wessel Kersting Wessel Kersting
06/01/2024 11:40 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/01/2024 11:33

XRP en AVAX: 2 crypto koersen die flink kunnen dalen in januari

XRP-XRP Avalanche-AVAX
Analyses
Bitcoin crash veegt honderden miljoenen weg bij cryptohandelaren

Foto: Only background/Shutterstock

Recent hebben we in onze Premium omgeving interessante patronen opgemerkt in de grafieken die onze analisten hebben gedeeld.

In dit artikel richten we ons op twee specifieke cryptocurrencies: avalanche (AVAX) en ripple (XRP). Onze analisten verwachten dat beide munten deze maand mogelijk een neerwaartse trend zullen doormaken.

Heb je interesse in meer details of heb je specifieke vragen? Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je al je vragen direct aan onze experts kunt stellen.

Avalanche (AVAX) koers zet verwachte daling in

Avalanche staat bekend om zijn blockchain-technologie die voor snelle transacties en lage kosten zorgt. Begin deze week deelden de analisten van Crypto Insiders de onderstaande analyse in de Premium omgeving.

Deze analyse laat zien dat de AVAX koers na het voltooien van een opwaarts ‘ending diagonal’ patroon, een verwachte daling heeft ingezet.

Op de AVAX grafiek zien we een ABC Elliott Wave patroon, wat suggereert dat AVAX waarschijnlijk de 100% en 123,6% Fibonacci niveaus zal bereiken, een koers tussen $27,79 en $30,79.

Deze ontwikkelingen duiden op een uitdagende periode voor AVAX in de nabije toekomst.

Datum analyse: 2 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/oY0r540m/

Ripple (XRP) koers niet langer stabiel

XRP staat bekend om zijn focus op internationale transacties en bankpartnerschappen. Een maand lang was XRP opvallend stabiel en bewoog de koers vooral zijwaarts.

Daar kwam op 3 januari met de marktcrash een verandering in. We observeren momenteel een WXY Elliott Wave patroon, waarbij alleen de Y-wave nog mist. Dit suggereert een geleidelijke daling van de XRP koers op korte termijn.

Voor een sterke opwaartse trend moet er een nieuwe structuur in de grafiek verschijnen. Hoe ver de koers kan zakken is vooralsnog niet met zekerheid te zeggen. Zodra we hier meer duidelijkheid over kunnen bieden, zullen de analisten dit direct delen in de Premium omgeving.

Datum analyse: 3 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/zcHNobbf/

Grafieken zijn afkomstig van TradingView. Hiermee kun je eenvoudig crypto analyses maken, zoals een ETH USD chart.

Hulp nodig met crypto?

AVAX en XRP tonen momenteel signalen van een aanstaande koersdaling. Dit kan de deuren openen voor nieuwe kansen, maar onthoud dat dit geen financieel advies is.

Voor uitgebreidere analyses nodigen we je graag uit om een maand lang onze Premium omgeving te proberen voor slechts €1. Daar kun je direct in gesprek gaan met onze experts en andere leden, om samen de crypto markt een streepje voor te zijn.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.
Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Grote leegloop bij bitcoin miners op komst, zegt bankgigant JPMorgan
Bitcoin stijging zal van korte duur zijn, volgens mega-bank
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Ripple (XRP) kan naar $0,75 schieten terwijl einde rechtszaak nadert
Ripple (XRP) kan naar $0,75 schieten terwijl einde rechtszaak nadert
Cardano (ADA) kan verdubbelen in waarde met langverwachte update
Cardano (ADA) kan verdubbelen in waarde met langverwachte update
Advertentie