Wessel Kersting Wessel Kersting
24/03/2023 18:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 12:37

XRP en cardano flink onderuit, maar deze munt wil hard stijgen

Analyses
Crypto experts zien veelbelovend patroon in koers

Foto: Ground Picture/Shutterstock

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van decentraland (MANA) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

XRP en cardano krijgen flinke klappen

XRP tikte begin deze week nog bijna $0,5 aan, maar is sindsdien alweer met 13% gedaald naar $0,43 en staat vandaag ook meer dan 4% in de min. Cardano tikte gisteren even $0,388 aan, maar zakt vandaag met meer dan 6% naar $0,363. Een goed moment voor de analisten van Crypto Insiders om de aandacht even te verschuiven naar een kleinere cryptomunt, die mogelijk op het punt van stijgen staat: decentraland (MANA).

Fetch.ai (FET) lijkt klaar voor sterke stijging na AI-tokenfusie
Fetch.ai (FET) lijkt klaar voor sterke stijging na AI-tokenfusie

Analisten verleggen focus naar MANA koers

MANA had het deze week in eerste instantie een stukje zwaarder dan de eergenoemde cryptovaluta. Nadat de koers piekte op $0,067 is deze gedaald met 16% naar $0,56, maar dat komt overeen met wat de analisten begin van de week hadden voorspeld.

Dat betekent dat MANA vanaf hier mogelijk hard kan stijgen, legden de analisten onlangs uit aan Premium leden:

“MANA blijft bullish en we verwachten op de korte termijn een kleine daling richting $0,58, maar dat kan dieper uitkomen. Om de weg naar boven in te zetten, zien we de koers echter liever niet te diep in de aangegeven groene box terugkomen. 

Zodra de koers support vindt, kan mogelijk een flinke stijging volgen. MANA ziet er dan ook in onze mening bullish uit. We leggen de eerste targets momenteel op $0,77. Met een doorbrak zou de koers zelfs naar $0,89 kunnen gaan. 

In de Premium omgeving zullen we snel een nieuwe analyse delen om deze verwachting stijging beter in beeld te brengen.”

Deze analyse is 20 maart met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Leren hoe je van deze analyse kunt profiteren?

Als Premium lid krijg je niet alleen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta, ook kun je vragen stellen aan ervaren analisten en handelaren en een besloten groep van meer dan 1.000 leden. Zo leren we samen hoe we succesvol kunnen handelen met cryptovaluta. Wil je meer weten? Kijk dan op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
XRP stijgt 40% in
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Solana (SOL) lijkt klaar voor sterke stijging met hernieuwde ETF-hoop
VeChain (VET) koers kan weer hard stijgen na boost van Revolut
Cardano (ADA) kan met 105% stijgen ondanks negatief sentiment
PEPE memecoin bereikt voorspelde bodem en begint hard te stijgen
Advertentie