Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Anonieme Russen eisen 120 bitcoins (BTC) en dreigen de boel op te blazen

Rusland wordt al langere tijd in zijn greep gehouden door bommeldingen. Onbekende personen zouden dreigen bommen te laten ontploffen bij scholen, rechtbanken en winkelcentra. De dreigingen lijken te maken te hebben met de nu failliete cryptocurrency-exchange WEX, waarvan grote hoeveelheden cryptocurrency verdwenen. Dit blijkt onder andere uit berichtgeving van het Russische persbureau Interfax.

De personen zouden al meer dan een maand dreigen bommen te laten ontploffen in gebieden waar veel mensen komen, tenzij “120 bitcoin, gestolen van WEX” naar hun wallet-adres wordt gestuurd. Er zijn tot nu toe nog geen bommen ontploft, echter werden in totaal al zo’n 750.000 mensen geëvacueerd als gevolg van de bommeldingen.

- Advertentie -

De anonieme dreigers beschuldigen de Russische oligarch Konstantin Malofeev, voormalig officier van de Russische veiligheidsdienst, ervan bitcoin van WEX te hebben gestolen. Hij zou samen met een andere officier van de veiligheidsdienst een bestuurder van WEX, Alexei Bilyuchenko, onder druk hebben gezet om de bitcoin te overhandigen, blijkt uit berichtgeving van de BBC.

De exchange werd vervolgens gekocht door Dmitri Khavchenko, een Oekraïense rebellenleider die een bekende is van Malofeev. Kort daarna bevroor WEX de tegoeden van zijn gebruikers en werden de activiteiten van de exchange langzaamaan gestaakt. Grote hoeveelheden cryptocurrency werden vervolgens uit de wallets van gebruikers gehaald.

De anonieme dreigers eisen nu dus de grote hoeveelheden die werden gestolen terug in de vorm van 120 bitcoins. Het lijkt echter nog niet echt op te schieten, slechts $0,47 aan BTC is tot nu toe overgemaakt aan de dreigers.

Crypto Insider David heeft weer een nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) analyse online staan! Heb jij je kans op winst gegrepen?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€10.993,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.784,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.836,30 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€10.838,50 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€10.859,20 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.784,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.836,30 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.838,50 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€10.859,20 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€10.993,00 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...