Roy van Krieken Roy van Krieken
30/12/2021 18:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/11/2023 12:54

AppYCrypto en Crypto Insiders strijden voor goed doel, dit is het resultaat

Nieuws
appy_crypto_en_crypto_insiders_strijden_voor_goed_doel

Veel lezers van Crypto Insiders zullen reeds bekend zijn met AppYCrypto. Hij is een vaste aanwezigheid op zowel Telegram als in ons Discordkanaal en zijn technische analyses zijn voor veel crypto investeerders een belangrijke houvast. Niet alleen draagt AppYCrypto enorm bij aan de Crypto Insiders gemeenschap, ook heeft hij zich onlangs ingezet voor het goede doel van 3FM Serious Request.

Toenemende wereldwijde turbulentie zet bitcoin onder druk

AppYCrypto 

AppYCrypto is een behoorlijk gevorderde handelaar en een boegbeeld binnen de Crypto Insiders community. Hij heeft al zeker 14 jaar ervaring met het handelen in onder meer aandelen en de forex markten. Op een gegeven moment vond AppYCrypto het tijd om zijn vaardigheden ook eens toe te passen op de crypto markten.

Een jaar geleden begon AppYCrypto daarom met een ludieke crypto challenge die door veel Crypto Insiders leden werd gevolgd. Hij zou gaan proberen om met een startkapitaal van 1.000 in een jaar tijd dit te vertienvoudigen tot 10.000. We zijn inmiddels bijna aan het einde van dit jaar en AppYCrypto is slechts een haar verwijderd van zijn einddoel. 

Uiteraard kennen de meesten AppYCrypto van zijn technische analyses. Veel op Telegram en Discord wachten met smart op de volgende uitgebreide blik van AppY op verschillende cryptocurrencies.

Advertentie

Serious Request

AppYCrypto zet zich niet alleen in om de Crypto Insiders community het een en ander te leren over traden en technische analyse, maar hij vindt het ook belangrijk om de minder bedeelden overal ter wereld een handje te helpen.

Om die reden werd besloten om een Serious Request inzamelactie te beginnen. Met hulp van Crypto Insiders heeft AppYCrypto de actie opgezet met het ultieme doel om uiteindelijk 2.000 op te halen. Inmiddels is deze mijlpaal ruimschoots bereikt! Op het moment van schrijven is er totaal al €2.173 opgehaald.

Daarnaast heeft AppYCrypto hoogstpersoonlijk de eerste €1000 met 100% getopt. Al met al een groot succes en met dank aan AppYCrypto en de Crypto Insiders gemeenschap is er een erg mooi bedrag opgehaald voor het goede doel van Serious Request..

Het laat ook maar weer eens zien dat crypto investeerders niet enkel bezig zijn met het verdienen van meer geld. Vaak wordt in de media een beeld geschetst dat de crypto industrie niets bijdraagt aan de samenleving en dat het enkel verantwoordelijk is voor een exorbitant energieverbruik. Deze actie bewijst maar weer eens het tegendeel.

Mocht je geïnteresseerd zijn in de handelsstrategieën van AppY, neem dan absoluut een kijkje op zijn Twitch.tv pagina. Hier livestreamt hij geregeld en laat hij precies zien hoe een ervaren handelaar te werk gaat.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie