Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) kost eigenaar Barstool Sports flink wat centen doordat hij te vroeg instapte

Dave Portnoy, eigenaar van Barstool Sports, begon onlangs met investeren in cryptocurrencies, waaronder bitcoin (BTC). Echter lijkt hij er nog niet helemaal klaar voor te zijn en besloot weer te investeren in aandelen.

In een video die Portnoy plaatste op 21 augustus zei hij dat veel geld heeft verloren aan bitcoin. Het onderzoeken van een nieuw investeringsinstrument zoals bitcoin kost veel tijd en geld. Hij gaf aan dat hij in het verleden heel veel tijd besteed heeft aan het onderzoeken van aandelen en in de eerste instantie ook veel geld verloren heeft. Hij ziet dit nu weer gebeuren met bitcoin.

- Advertentie -

Portnoy sprak zich ook uit over de voorstanders van Chainlink (LINK) die ook wel Link Marines genoemd worden. Hij noemde ze fraudeurs, volgens hem verkoopt iedereen het slechts en creëert men een hype om de coin. Portnoy gaf aan zelf de coin te willen pumpen maar hij merkte dat alles gedumpt werd.

“Ik heb dit niet nodig, ik begrijp de aandelenmarkt. Ik begrijp die heel erg goed zelfs. Bitcoin daarentegen, vertrouw ik niet. Het kan zomaar zijn dat ik er na vandaag uit stap en nooit meer terug kom. Als mensen de voorstanders van bitcoin willen dat ik mijn geld in bitcoin laat zitten dan moeten ze er maar voor zorgen dat de prijs gaat stijgen ander ben ik er helemaal klaar mee.” Aldus Portnoy.

Later op de dag tweette Portnoy dat hij uitgestapt is en een verlies van $25.000 heeft geïncasseerd. Hij ontving de nodige kritiek van gebruikers die zeiden dat hij geen ruggengraat had en zich niet sterk kon houden tijdens sterke prijsdalingen.

Portnoy, die online ook wel bekend is al Davey Day Trader, gaf al eerder aan weinig kunde te hebben van bitcoin. Hij heeft in het verleden Tyler en Cameron Winklevoss, eigenaren van Gemini Crypto Exchange uitgenodigd hulp te bieden bij het wegwijs worden in het crypto domein. Tijdens deze meeting hebben ze het gehad over LINK en andere coins. Hij investeerde naderhand $250.000 in cryptocurrencies om mee te traden.

Een paar dagen later leek hij iets te opgeslokt in de cryptowereld, hij noemde zichzelf de koning van bitcoin nadat hij $98.000 winst had gemaakt en romantiseerde pump and dumps. Daarnaast voorspelde hij miljoenen winst te gaan maken met cryptocurrencies.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.227,71 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.227,71 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...