Bitcoin (BTC) voorstander Gary Gensler gaat financiële beleid team van president Biden leiden

Array

Kort nadat bekendgemaakt werd dat Joe Biden de volgende president wordt van de Verenigde Staten, was op Crypto Insiders te lezen dat wellicht Wall Street veteraan Gary Gensler het financiële beleid transitieteam van Biden zal leiden. Dat nieuws is gisteren bevestigd:

- Advertentie -

Gensler is de voormalig voorzitter van de Amerikaanse financiële toezichthouder, de Commodity Futures Trading Commission (CFTC), tijdens de presidentschap van Barack Obama. Ook was hij onderdeel van het ministerie van Financiën tijdens de Clinton administratie.

Gensler zou wellicht een positieve impact kunnen hebben op de regelgeving omtrent bitcoin (BTC) en de crypto-markt in het algeheel. De regelgeving omtrent crypto in de VS wordt vaak bekritiseerd, deze is namelijk inconsistent en onduidelijk.

Het is bekend van Gensler dat hij een progressieve houding heeft tegenover cryptocurrencies en blockchain-technologie. Hij verdedigde bitcoin tegenover het Amerikaanse Congres in 2018. Gensler noemde bitcoin destijds een “moderne vorm van digitaal goud.”

Trump beschuldigt de Democraten van kiezersfraude maar heeft tot dusver geen bewijs hiervan getoond. Hij kondigt via Twitter aan dat hij later vandaag deze “stembiljet corruptie” zal blootleggen op Fox News:

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

BITCOIN KOPEN

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...