Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Bitcoin exchange Binance CEO spreekt steun uit voor privacy-browser Brave

De CEO van cryptocurrency-exchange Binance, Changpeng Zhao (CZ), liet onlangs weten groot voorstander te zijn van online privacy. Hij pleit dan ook voor het gebruik van op privacy gefocuste Brave Browser (BAT). De browser is bekend vanwege de mogelijkheid om privacy online te beschermen en crypto te verdienen. CZ sprak zijn steun voor de browser in een tweet uit.

- Advertentie -

Brave is een van de snelst groeiende webbrowsers van dit moment. De op privacy gerichte webbrowser beloont zijn gebruikers voor het bekijken van relevante advertenties. Zij ontvangen daarvoor de cryptocurrency van het platform; Basic Attention Token (BAT).

Brave heeft een ingebouwde wallet voor cryptocurrencies waar gebruikers hun BAT-tokens in kunnen opslaan. Met BAT kunnen gebruikers ervoor kiezen om hun favoriete websites financieel te belonen.

Zoals eerder op Crypto Insiders gelezen kon worden, werkt Brave al samen met Binance om naadloze cryptocurrency-transacties in de browser mogelijk te maken. De steun van CZ komt dan ook niet onverwachts. De browser integreerde met name de nieuwste widget van de exchange om gebruikers directe toegang te geven tot de sites van Binance en Binance.US.

Het bedrijf achter de browser stelde zijn gebruikers gerust; door de toevoeging van de Binance-functie komt de privacy van de gebruikers niet in gevaar. De Binance-widget is een ingebouwde widget en geen geladen iframe, waardoor gebruikers hun privacy behouden. API-calls worden alleen in Binance gedaan als de gebruiker zich authenticeert via OAuth en interactie heeft met de widget.

Waar de koers van bitcoin (BTC) soepel naar de 50 dagen moving average (MA) van de dagelijkse chart toekwam, blijkt deze tot op heden een te grote weerstand te zijn. Zijn de bulls, die op relatief laag volume de prijs wisten op te drijven tot de $7.450, dan echt te zwak om door te zetten? Lees nu wat onze analist Michiel te vertellen heeft in zijn meest recente analyse.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitdenex
Reviewed
€7.987,58 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.003,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.049,76 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.063,89 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€8.065,68 Kopen
5
SATOS
Reviewed
€8.109,12 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitdenex
Reviewed
€7.987,58 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.003,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.049,76 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.063,89 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€8.065,68 Kopen
5
SATOS
Reviewed
€8.109,12 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Stef: Sideways en altcoin run?

Bitcoin is in de afgelopen weken flink gedaald, als we kijken naar het marktvolume. We zijn vanaf de week van 1 juni naar vorige...