Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
25/03/2020 10:55 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 25/03/2020 10:55

Brave gaat samenwerken met Binance: Bitcoin traden vanuit je internet browser

Nieuws
Brave gaat samenwerken met Binance: Bitcoin traden vanuit je internet browser

Brave, de organisatie achter de door cryptocurrency aangedreven internet browser, werkt samen met ’s werelds grootste cryptocurrency exchange Binance om gebruikers rechtstreeks vanuit hun browser in cryptocurrency te laten handelen.

Brave kondigde aan dat haar browser een nieuwe Binance widget zal hebben in de desktopversie. Zodra gebruikers nieuwe tabbladen openen zal er een widget tevoorschijn komen waarmee zij cryptocurrencies kunnen traden via de Binance exchange.

Middels de widget kunnen gebruikers ook eenvoudig hun crypto-tegoeden controleren of wallet-adressen verkrijgen. De aankondiging rept over ondersteuning voor de belangrijkste cryptocurrencies zoals bitcoin (BTC), ethereum (ETH), ripple (XRP) en litecoin (LTC), evenals vele anderen die worden ondersteund door Binance.

De widget zal niet in de browser worden geladen via een iFrame. In plaats daarvan wordt de widget daadwerkelijk in de browser ingebouwd, dit om de privacy van gebruikers te kunnen waarborgen. Zogeheten API calls zullen alleen gedaan worden wanneer de gebruiker zichzelf verifieert.

Cryptocurrency trading kan een ontmoedigende taak zijn voor gebruikers die niet bekend zijn met dergelijke activa, dus door Binance in de Brave-browser te integreren, wordt het proces naadloos en eenvoudig.

Brendan Eich, CEO en mede-oprichter van Brave voegde hieraan toe dat de browser “cryptocurrency-handel mainstream maakt” door het voor gebruikers makkelijker te maken om transacties uit te voeren. Het is noemenswaardig dat de browser een ingebouwde tracker en ad blocker heeft en een eigen advertentiesysteem.

Changpeng Zhao, CEO van Binance, zegt dat het toevoegen van een widget een veiligere manier biedt om crypto te kopen en te verkopen. Ook zou volgens hem de frictie voor gebruikers worden verminderd om te handelen in het ecosysteem van Binance. 

De functie is voorlopig beschikbaar op de versie van Brave die is bedoeld voor ontwikkelaars om nieuwe functies te testen en zal in april worden uitgebracht op de algemene versie. De widget voor op mobiele apparaten zal op een later tijdstip worden aangekondigd.

Volgens onze analist David is het niet het moment om short te gaan en is hij nog steeds op zoek naar een long entry. Dat vergt wel geduld, want de situatie blijft gevaarlijk! Hoe zien de grafieken van bitcoin eruit en wat kan David je daar nog meer over vertellen? Lees het in zijn net verschenen technische analyse: Heb geduld!
Ook onze analist Michiel pleit voor geduld! Volgens hem is de koers van bitcoin ons geduld aan het beproeven en hij vindt het geen probleem om te wachten op een mooie entry; die kan zowel rond de $6.500-7.000 liggen als aanzienlijk lager van hier. Hoor en zie meer in de dagelijkse koersvideo voor onze leden die we vandaag als freebie weggeven!

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie