Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws Bitcoin nieuws "Als ik de komende 10 jaar maar één activa zou mogen hebben,...

“Als ik de komende 10 jaar maar één activa zou mogen hebben, zou het bitcoin (BTC) zijn”

Een voormalig bestuurslid van van Goldman Sachs, Raoul Pal, verwacht dat bitcoin (BTC) de trend omhoog in het nieuwe decennium voort zal gaan zetten. Pal deed zijn uitspraken in een tweet die hij gisteren de wereld instuurde.

Het afgelopen decennium was goed voor iedereen met bitcoin in zijn portfolio. Iemand die in 2010 $1 in BTC stopte, zou eind 2019 ruim $90.000 in handen hebben. In vergelijking met goud en Amerikaanse aandelen presteerde bitcoin vele malen beter.

- Advertentie -

Of deze trend de komende 10 jaar doorzet is natuurlijk de grote vraag. Een aantal analisten en experts hebben zich al positief uitgesproken, waaronder een van de oprichters van cryptocurrency-exchange Gemini, Tyler Winklevoss.

Ook Raoul Pal lijkt positief te zijn over de komende jaren. Hij schreef:

Als ik de komende 10 jaar maar één activa zou mogen hebben, zou het bitcoin $BTC zijn. Het omvat al mijn grotere macroverwachting en voelt aan als het punt aan de verre horizon waar we naartoe gaan, op de een of andere manier. Ja, net als goud en vele andere dingen, maar BTC risk/reward verslaat alles.

Het komende decennium zal overigens niet alleen voor bitcoin positief kunnen verlopen. Zo werd Ethereum (ETH) onlangs door marktanalist CryptoWolf “de investering van het decennium genoemd.” Hij baseerde zijn verwachting echter niet op fundamentele factoren, maar op de grafieken van de ETH-koers.

Verder verwacht Bloomberg dat bitcoin in 2020 weer terug zal keren naar de $10.000. Met bitcoin vlak onder de $9.400 op het moment van schrijven, lijkt dat prijsgebied steeds een stapje dichterbij te komen.

Crypto Insider David heeft weer een nieuwe bitcoin (BTC) koers weekanalyse voor je klaar staan! Volgens hem staat bitcoin in de startblokken voor een nieuwe rally. Benieuwd naar zijn analyse? Lees hem dan snel!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.252,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€8.308,37 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.308,84 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.318,30 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.362,56 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...