Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Tyler Winklevoss: Crypto zal een even grote impact hebben als drukpers, PC en internet

In een reeks tweets beschrijft Tyler Winklevoss, een van de twee Winklevoss-gebroeders die achter de bekende cryptocurrency-exchange Gemini zitten, wat hij verwacht van het komende decennium. Zo verwacht hij dat crypto “een grote bijdrage zal leveren aan de persoonlijke vrijheid.”

Gemini is de cryptocurrency-exchange van de gebroeders Winklevoss. Tyler Winklevoss noemde zijn exchange eerder dit jaar nog de “best gereguleerde cryptocurrency exchange.

- Advertentie -

In een aantal op 31 december gepubliceerde tweets stelt hij dat crypto vandaag nog een “niche-technologie” is en dat het nog geen cruciaal onderdeel is van ons dagelijks leven:

Vandaag de dag is crypto nog steeds een niche-technologie en een vorm van geld. Het is niet cruciaal voor je dagelijkse leven zoals e-mail en andere webapplicaties, maar onze stelling is dat dit zal veranderen – het is al aan het veranderen als je goed genoeg kijkt.

Winklevoss gaat verder met te zeggen dat crypto in het nieuwe decennium “het internet, het financiële systeem en geld zal hervormen” en de “rechten en waardigheid van het individu” zal beschermen. Hij gaat verder:

Crypto zal een even grote bijdrage aan de persoonlijke vrijheid leveren als de uitvinding van de drukpers, de personal computer en het vroege internet.

Winklevoss concludeert met het volgende:

Crypto zal werken omdat het te eerlijk is om te negeren; zijn aantrekkingskracht, te sterk om te ontkennen. Wanneer je de keuze krijgt, dan kies je voor meer vrijheid, niet minder. En daarom zullen jij en alle anderen crypto kiezen.

De laatste wekelijkse bitcoin (BTC) koers analyse van Crypto Insider David van dit jaar staat online! Mis ‘m niet!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.160,24 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.160,24 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...