Timo Bult Timo Bult
12/03/2019 10:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 12/03/2019 10:45

Tyler Winklevoss: “Gemini is de best gereguleerde cryptocurrency exchange”

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
tyler_winklevoss_gemini_is_de_best_gereguleerde_crypto_exchange

Tyler Winklevoss, tweeling broer van Cameron Winklevoss, benoemt tijdens een interview de sterkste punten van hun cryptocurrency exchange, Gemini Trust. Volgens hem is Gemini de veiligste exchange binnen de crypto-industrie van dit moment.
Al sinds 2014 zijn de twee broers bezig met het idee om een veilig bitcoin (BTC) en cryptocurrency platform op te zetten. Het blijft echter een lastige onderneming, en dat geldt niet alleen voor de Winklevoss-tweeling. In de Verenigde Staten en de rest van de wereld blijft de regulering namelijk in veel gevallen achter ten opzichte van de ontwikkeling van de opkomende industrie.
Toch is Tyler Winklevoss ervan overtuigd dat Gemini Trust de “best gereguleerde” crypto exchange in de wereld is. Zo kreeg het een SOC 2 beoordeling van de American Institute of Certified Public Accountants. Deze beoordeling wordt door externe auditors gegeven die Gemini beoordeelden op beveiliging, toegankelijkheid, processing integriteit, betrouwbaarheid en privacy van het platform. Tyler zei over Gemini Trust:

Gemini Trust is ’s werelds eerste cryptocurrency exchange en custodian die dit niveau van beveiligingsnaleving voor het beschermen van klantgegevens en -fondsen aantoont.

Tyler Winklevoss geeft daarnaast aan dat Gemini Trust zo veilig is door onder andere te leren van fouten die anderen binnen de crypto-industrie hebben gemaakt. Hij hoopt hiermee uiteindelijk onder andere “een van de veiligste crypto custodians” te kunnen worden.
Ten slotte zei Winklevoss dat het uiteindelijk de bedoeling is dat Gemini Trust het grootste sociale netwerk wordt:

Geld is het oudste sociale netwerk en aantoonbaar het sterkste; en crypto is een van de sterkste netwerken van waarde in de wereld.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.
Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie