Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Tyler Winklevoss: “Gemini is de best gereguleerde cryptocurrency exchange”

Tyler Winklevoss, tweeling broer van Cameron Winklevoss, benoemt tijdens een interview de sterkste punten van hun cryptocurrency exchange, Gemini Trust. Volgens hem is Gemini de veiligste exchange binnen de crypto-industrie van dit moment.

Al sinds 2014 zijn de twee broers bezig met het idee om een veilig bitcoin (BTC) en cryptocurrency platform op te zetten. Het blijft echter een lastige onderneming, en dat geldt niet alleen voor de Winklevoss-tweeling. In de Verenigde Staten en de rest van de wereld blijft de regulering namelijk in veel gevallen achter ten opzichte van de ontwikkeling van de opkomende industrie.

- Advertentie -

Toch is Tyler Winklevoss ervan overtuigd dat Gemini Trust de “best gereguleerde” crypto exchange in de wereld is. Zo kreeg het een SOC 2 beoordeling van de American Institute of Certified Public Accountants. Deze beoordeling wordt door externe auditors gegeven die Gemini beoordeelden op beveiliging, toegankelijkheid, processing integriteit, betrouwbaarheid en privacy van het platform. Tyler zei over Gemini Trust:

Gemini Trust is ’s werelds eerste cryptocurrency exchange en custodian die dit niveau van beveiligingsnaleving voor het beschermen van klantgegevens en -fondsen aantoont.

Tyler Winklevoss geeft daarnaast aan dat Gemini Trust zo veilig is door onder andere te leren van fouten die anderen binnen de crypto-industrie hebben gemaakt. Hij hoopt hiermee uiteindelijk onder andere “een van de veiligste crypto custodians” te kunnen worden.

Ten slotte zei Winklevoss dat het uiteindelijk de bedoeling is dat Gemini Trust het grootste sociale netwerk wordt:

Geld is het oudste sociale netwerk en aantoonbaar het sterkste; en crypto is een van de sterkste netwerken van waarde in de wereld.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.246,01 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.246,01 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...