Rico Engelbarts
11/02/2019 06:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/02/2019 06:00

Binance CEO over toekomst Bitcoin: “Het beste moet nog komen”

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
binance_CEO_over_de_toekomst_van_bitcoin_het_beste_moet_nog_komen

Foto: Iryna Budanova/Shutterstock

Changpeng Zhao, de CEO van de ‘s werelds grootste crypto exchange, heeft een belangrijke boodschap voor crypto-fans die denken te laat te zijn om nog te kunnen profiteren van cryptocurrency. Volgens hem zitten we namelijk pas “aan het begin van het begin” van de crypto-revolutie.
Bitcoin heeft in zijn 10-jarig bestaan heel wat miljonairs gemaakt. Terwijl BTC in 2013 nog $13 waard was, was dat eind 2017 bijna $20.000. Het is dan ook niet zo gek dat er genoeg mensen zijn die nu balen geen Bitcoins te hebben gekocht in 2013 of eerder.
Volgens Zhao hoeven zij daar echter geen spijt van te hebben. In een reactie op een tweet van iemand die schreef “ik wou dat ik zo vroeg overgehaald was om Bitcoin te kopen” schreef Zhao:

Dat is precies wat ik in 2013 dacht: “Verdorie, ik ben te laat, ik wou dat ik zo vroeg begonnen was zoals die andere jongens. En ik zal hetzelfde zeggen als wat ik toen hoorde. We zijn nog vroeg, dit is het begin van het begin.

Uiteraard is Zhao als CEO van ‘s werelds grootste crypto exchange positief over de toekomst van cryptocurrency. Gezien het verleden is het moeilijk te zeggen wat de BTC-prijs zal zijn over een aantal jaar. Het is dus nog goed mogelijk dat het nog lang niet te laat is om in te stappen.
Er zijn talloze crypto-fans die voorspellingen doen, de een realistischer dan de ander. Sommige zogenaamde crypto-evangelisten gaan echter wel erg ver met hun voorspellingen. Zo voorspelt Tom Draper, een tech-miljardair, dat Bitcoin tegen 2022 zo’n $250.000 waard zou kunnen zijn.
Zhao kijkt met zijn Binance daarom niet alleen naar de korte termijn. Hij zegt er vanuit te gaan dat zijn exchange nog jaren zal blijven bestaan:

Binance is klaar om lang te overleven, het maakt niet uit of de markt bearish of bullish is… We kijken verder dan volgend jaar. We kijken naar de aankomende 10, 50, 100 jaar. Dus we zullen hier nog wel een tijdje zijn… Toen ik over crypto en bitcoin leerde, wist is dat het de toekomst was.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie