Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin Billionaires, een nieuwe film over hoe de Winklevoss tweeling crypto miljardairs werden

Cameron en Tyler Winklevoss keren terug op het witte doek. De tweeling gaat samenwerken met Stampede Ventures om het boek Bitcoin Billionaires te verfilmen. Het nieuws werd op 9 juni aangekondigd door Deadline en op Twitter bevestigd door Tyler Winklevoss:

The Social Network

- Advertentie -

Bitcoin Billionaires, geschreven door Ben Mezrich, is het vervolg op The Accidental Billionaire. Dat boek werd in 2010 verfilmd als The Social Network. De film, geregisseerd door David Fincher, gaat over Mark Zuckerberg, oprichter van Facebook, en de rechtszaak tussen hem en de Winklevoss tweeling.

In de film klagen de tweeling Zuckerberg aan, Zuckerberg zou namelijk het idee voor Facebook van hen gestolen hebben. De zaak eindigde later in een schikking waar de Winklevoss tweeling $65 miljoen aan overhield. De film was een enorm succes en won destijds meerdere Oscars.

Bitcoin Billionaires

Bitcoin Billionaires is het vervolg op dit verhaal. Het boek werd gepubliceerd in 2019 en gaat over hoe de tweeling de wereld van bitcoin instapte. Door de rechtszaak waren de twee niet meer welkom in Silicon Valley en hadden ze moeite zich als investeerders te vestigen. Vervolgens besloten ze groots te investeren in bitcoin. Ze werden een van de eerste crypto miljardairs in de wereld en richte vervolgens cryptocurrency-exchange Gemini op.

Greg Silverman, CEO en oprichter van Stampede Ventures, zegt dat het een ongelooflijke film gaat worden:

Ik ken Cameron en Tyler al jaren. Afgelopen zomer had mijn zoon, Caleb, het geluk om stage te lopen bij Winklevoss Capital en de tweeling deelde een vroege kopie van Bitcoin Billionaires met hem. Caleb en ik ruilden het boek heen en weer tijdens een zomertrip en verslonden het binnen een paar dagen.

Toen we het af hadden, was het ons allebei duidelijk dat Cameron en Tylers opmerkelijke verlossingsverhaal, in combinatie met het meesterlijke schrijven van Ben, zich zou lenen voor een unieke film. Dit is Rocky 2 meets Wall Street in een wereld vol unieke en betoverende karakters. Dit gaat een ongelooflijke film worden.

Op Twitter stelt Mezrich voor dat acteur Jonah Hill Charlie Shrem speelt:

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.227,71 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.227,71 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...