Wessel Kersting Wessel Kersting
20/12/2021 06:51 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/12/2021 06:51

Bitcoin boek voor Amerikaanse beleidsmakers haalt 5x investeringsdoel

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Bitcoin boek voor Amerikaanse beleidsmakers haalt 5x investeringsdoel

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

Een groep van acht Bitcoin (BTC) enthousiastelingen heeft een tijd geleden een Kickstarter opgezet om een educatief boek te lanceren voor Amerikaanse beleidsmakers. Met dit boek willen ze ervoor zorgen dat de beleidsmakers minder afhankelijk worden van de traditionele media voor kennis over cryptocurrencies. Het project wist $23,151 op te halen. Dit is ongeveer vijf keer meer dan het doel van $5.000.

Niemand wil zijn bitcoin verkopen volgens nieuwe data
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

Bitcoin is geen ‘nerd geld’

Het idee voor het boek kwam nadat het Huis van Afgevaardigden van de Verenigde Staten de tweeledige infrastructuurwet van $1,2 biljoen had aangenomen. In deze wet werd aangegeven dat er strenge rapportagevereisten kwamen voor de cryptocurrency-gemeenschap. De schrijvers zeiden:

We wilden een boek schrijven om beleidsmakers te helpen begrijpen waar Bitcoin-gebruikers vandaan komen en waar ze om geven. We willen het idee verdrijven dat het een nerdgeld is en laten zien hoe het zoveel mensen in Amerika beïnvloedt.”

De Kickstarter was opgezet door Jimmy Song, een ervaren auteur en ondernemer uit Texas. Verdere auteurs zijn: Annaliese Wiederspahn, Gary Leland, Pete Rizzo, Amanda Cavaleri, CJ Wilson, Charlene Fadirepo en Lamar Wilson.

Eind dit jaar verschijnt het BTC boek

Volgens de planning zou het concept van het boek eind dit jaar geschreven zijn. In januari willen de auteurs zowel een paperback als een audioboek klaar hebben voor de verkoop, de lancering zal gepaard gaan met een evenement in Washington DC om het boek te promoten. 

De auteurs hebben genoeg geld bij elkaar verzameld voor het ontwikkelen van het boek. Het extra geld wat ze wisten op te halen zal gebruikt worden voor het lanceer evenement van het boek.

Als auteurs van dit boek erkenden we dat de indrukken in Washington verre van de realiteit waren en probeerden we deze perceptie te corrigeren.

Hoe belangrijk het is dat dit boek er komt wordt maar weer bevestigd door de voorzitter van de Federal Reserve. Hij gaf aan er te weinig zorgen werd gemaakt om de impact die cryptocurrency kan hebben voor de financiële stabiliteit. 

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie