Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) analist Dave the Wave verwacht dat BTC koers tot hier kan dalen

Volgens analist en twitteraar, Dave The Wave, staat de bitcoin-koers (BTC) op het punt om naar de $9.000 en vervolgens $8.000 te zakken wanneer we het einde van het jaar bereiken. Dave deelde zijn verwachtingen op twitter en merkte op dat de macroweerstand zou kunnen dienen als ondersteuning voor een uitgebreid consolidatiepatroon.

“Wat als de belangrijkste weerstandslijn de prijs langzaam naar beneden drukt in het vierde kwartaal zodat we de log-groeicurve kunnen halen? Dit zou een perfecte aanloop zijn voor in de toekomst …”

- Advertentie -

Dave, die bekend staat voor zijn accurate voorspellingen, begon al voorafgaand aan de recente daling op te merken dat de bitcoin-markt oververhit was en moest consolideren. Eerder in 2019 voorspelde hij dat de bearmarkt een dieptepunt zou bereiken rond een koers van $6.400, en zoals verwacht gebeurde dit ook aan het einde van het jaar.

Volgens meerdere analisten zal bitcoin wel nog altijd een goede lange termijn investering blijven. Onder andere Arthur Hayes, de CEO van cryptocurrency exchange BitMEX, verwacht dat er nog grote belangstelling voor het digitale goud komt.

“De financiële markten zullen in de war raken door de negatieve invloed van politici. Dit zal helaas blijvende gevolgen hebben voor individuen over de hele wereld. Als reactie zullen meer mensen het gecentraliseerde gezag wantrouwen en opzoek gaan naar manieren om hun kapitaal te beschermen tegen de inflatie en invloed.”

Ook investeerders zoals Mike Novogratz, Raoul Pal en Dan Tapiero delen deze mening. Ze zijn van mening dat de opmerkingen van Jerome Powell van de Federal Reserve het groeipotentieel van BTC versterken.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.863,42 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.863,42 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...