Bitcoin (BTC) geldautomatenfabrikant laat klanten bitcoin voor cashgeld verkopen in de VS

LibertyX kondigde onlangs aan dat het bedrijf klanten toe gaat staan bitcoin (BTC) te verkopen voor cashgeld via duizenden geldautomaten in de Verenigde Staten. Eerder konden klanten al bitcoin kopen via de geldautomaten van het bedrijf.

- Advertentie -

In de afgelopen zes jaar hebben gebruikers van LibertyX de mogelijkheid gekregen om bitcoin te kunnen kopen via de automaten. LibertyX heeft meer dan 5.000 verschillende automaten en 20.000 andere locaties waarin het mogelijk is om bitcoin te kopen.

De CEO van LibertyX, Chris Yim, liet weten dat de vraag de afgelopen tijd sterk toegenomen is door de koersstijging. Hij voegde daaraan toe dat veel klanten gebruik maken van zijn dienst omdat ze niet altijd willen wachten op het verkoopproces via de grote exchanges en de bankoverboekingen die daarbij komen kijken.

Yim gaf ook aan dat ze al de mogelijkheid bieden om bitcoin betalingen te doen met debetkaarten, maar dat zij nu ook cash kunnen ontvangen door BTC te verkopen. De CEO geeft echter aan dat slechts een deel van de automaten beschikbaar zijn voor het verkopen van bitcoin voor cash. Dit terwijl het kopen van bitcoin dus wel kan bij de tienduizenden automaten van het bedrijf:

“Hoewel het nog nooit zo eenvoudig is geweest om Bitcoin te kopen, is verkopen een ander verhaal. Er zijn bijna 15.000 bitcoin-geldautomaten in de VS, maar bij minder dan 2.000 automaten kunnen consumenten bitcoin voor contant geld verkopen. Ons ‘cash-out’ -product dat wordt ingezet op 5.000 geldautomaten verdrievoudigt het aantal Bitcoin-geldautomaten waar consumenten Bitcoin kunnen verkopen, en bevordert onze missie om Bitcoin op elke hoek van de straat te zetten.”

- Advertentie -
Ad
SATOS
Reviewed
€16.040,50 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€15.769,30 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€15.834,40 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.859,00 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€15.865,20 Kopen
Laatste nieuws

Bitcoin (BTC) prijs zakt $1.000 in waarde maar vindt support, deze...

0
De afgelopen 24 uur is bitcoin (BTC) een aantal procenten teruggezakt maar na support te hebben gevonden lijkt de koers nu weer wat te kunnen stijgen....
- Advertentie -
Expert analyses

Bitcoin even in niemandsland? Deze altcoin hou ik in de gaten!

Een paar maanden geleden leek de $20.000 heel ver weg. Na de all time high van vorige week vrijdag was het deze week weer...