Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

‘Bitcoin (BTC) handelsvolume kan aanhaken bij volumes traditionele activa,’ aldus Coin Metrics

Coin Metrics, een statistieken website voor crytpocurrencies, beweert dat bitcoin (BTC) aan kan sluiten bij grote activa als het volume doorpakt.

In een recent rapport wordt er een vergelijking gemaakt, het huidige volume van bitcoin (BTC) wordt naast dat van traditionele aandelen, obligaties en wereldwijde effecten gelegd. Het huidige volume van bitcoin ligt op dagelijkse basis rond de $4,1 miljard. Het gemiddelde van Amerikaanse aandelen ligt rond de $446 miljard, $893 miljard voor obligaties en de effectenbeurs is wereldwijd goed voor een dagelijks volume van $1,98 biljoen.

- Advertentie -

Volgens Coin Metrics heeft bitcoin nog genoeg ruimte om te groeien, afgaand op de cijfers die nu bekend zijn. Daarbij zegt Coin Metrics ook dat bitcoin beter te vergelijken valt met een aandeel met een grote kapitalisatie dan een specifiek beleggingsinstrument.

Er wordt een schatting gedaan dat de mogelijkheid bestaat dat bitcoin binnen 4 jaar een gemiddeld Amerikaans aandeel voorbij groeit. Dit houdt echter wel in dat bitcoin deze groei door moet zetten op dagelijkse basis. Als dit zo is, is het ook mogelijk dat bitcoin binnen 5 jaar obligaties voorbij gaat.

Coin Metrics geeft ook aan dat de huidige omstandigheden zeer gunstig zijn voor de top cryptocurrencies. Waaronder waarde opslag beleggingen als bitcoin. De verwachting is daarom ook dat bitcoin stand kan houden in de huidige situatie.

Als voorbeeld wordt de huidige reactie op het coronavirus genoemd en de protesten die momenteel gehouden worden in Amerika voor de civiele rechten van burgers in het land. Ook de potentiële handelsoorlog tussen Amerika en China wordt als voorbeeld genoemd als aanleiding voor beleggers om hun kapitaal in een veilige haven te stoppen.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.431,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.405,80 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.464,50 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.472,00 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.492,40 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.405,80 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.431,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.464,50 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.472,00 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.492,40 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...