Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) HODL’en is belangrijk in deze tijd van crisis, stelt Cameron Winklevoss

Volgens Cameron Winklevoss, een helft van de bekende Winklevoss tweeling, breekt er een belangrijk keerpunt aan voor bitcoin (BTC). Om die reden is het belangrijk om te HODL’en, hij voorspelt dat dat het aankomend jaar extreem belangrijk zal zijn voor de toekomst van Bitcoin. Volgens Cameron zal er door manipulatie en inflatie meer druk komen te staan op het monetaire systeem.

De Winklevoss tweeling, Cameron en Tyler zijn de mede oprichters van de Gemini cryptocurrency exchange evenals de stablecoin “Gemini Dollar”. De tweeling is vroegtijdig ingestapt in bitcoin en is daarom ook een groot voorstander van het HODL’en van de cryptocurrency

- Advertentie -

De broers benadrukken de impact die het coronavirus heeft op de economie en de cryptocurrency industrie in een reeks tweets. Zo schreven zij:

Deze pandemie zal een keerpunt te weeg kunnen brengen in Bitcoin en crypto industrie.

De tweeling adviseert investeerders daarom dus om hun bitcoins niet te verkopen in deze onzekere tijden die grote impact kunnen hebben op de economie. Bitcoin werd in 2008 tijdens de financiële crisis bedacht als alternatief voor het huidige systeem.

In Tegenstelling tot andere crypto miljardairs en influencers is de Winklevoss tweeling positief over de toekomst van cryptocurrencies, echter waarschuwen zij investeerders wel voor slecht nieuws wat verschijnt in de media en sporen ze erop aan om vooral niets te verkopen in onzekere tijden.

Volgens onze analist David hebben we te maken met een interessante situatie, want hoewel de terugval in de $6K bearish is, weten de bears tot op heden niet door te pakken. Aan de andere kant zien we dat de bulls keer op keer het gewonnen terrein weer snel prijs moet geven. Om welk niveau gaat de strijd? Lees het in Davids net verschenen technische analyse!

De koers van bitcoin begon aan een move en deze lijkt in de richting van de $6.000 te gaan. Bekijk de vandaag verschenen koersupdate van Michiel voor meer!

Heb je afgelopen vrijdag de live Ask Me Anything (AMA) sessie van David en Michiel gemist? Tijdens de sessie, waarin onze analisten in gingen op Bitcoin, het coronavirus en de economie, konden live vragen worden gesteld!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.876,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.959,50 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.962,69 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€10.000,40 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.876,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.959,50 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.962,69 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€10.000,40 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: BTC en temperatuur stijgen flink door!

Niet alleen blijven de temperaturen stijgen, ook crypto stijgt flink en laat mensen weer dromen over eigen tropische eilanden. Persoonlijk blijf ik nuchter genoeg,...